CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

18

19:17 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

N 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Compte amb 7.000 metres quadrats i enllumenat, i constituïx la primera fase del projecte per a dotar de més places a esta zona de la ciutat

Benidorm obri este dimecres el nou pàrquing dissuassori de l'avinguda Bernat de Sarrià, que donarà també servici al futur centre de salut

24 gener 2023
Parking disuasorio en Avenida Bernat de Sarrià

L'Ajuntament de Benidorm posa en servici este dimecres, dia 25 de gener, el nou aparcament dissuassori en l'avinguda Bernat de Sarrià, al costat del mercat ambulant Pueblo. Un aparcament "amb una superfície de 7.067 metres quadrats, amb capacitat per a prop de 300 vehicles i que també donarà servici al futur centre de salut del Racó de l'Oix", segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez.

L'alcalde ha recordat que "igual que en altres punts de la ciutat, este aparcament se situa en una parcel·la privada que, a través d'un conveni, la propietat ha posat a la disposició de l'Ajuntament per a la seua adequació com a pàrquing dissuasiu". Sobre la base del conveni subscrit en este cas, inicialment l'Ajuntament usarà aquest sòl com a aparcament fins que es desenvolupe el pla parcial Eixample Llevant, si bé l'acord pot prorrogar-se si les parts ho desitgen.

Toni Pérez ha explicat que "en les últimes setmanes, s'ha adequat este solar per al seu ús com a aparcament, dotant-lo de gual d'accés i enllumenat, millorant així les condicions d'il·luminació de tota la zona". A més, s'ha ampliat la banda per als vianants per a donar major seguretat als vianants.

Segons ha remarcat l'alcalde, "amb la posada en servici d'este aparcament dissuasiu donem resposta a les necessitats d'estacionament que ja n'hi ha en la zona, amb un important pes d'allotjament i residencial, i ens avancem a la futura demanda, marcada pel nou centre de salut del Racó de l'Oix". Al respectec, ha traslladat que "com sap la ciutadania, el centre de salut se situarà en una parcel·la municipal situada al costat dels camps de futbol 'Antonio López', un sòl cedit per l'Ajuntament que fins ara estava habilitat com a pàrquing".

"Amb la posada en marxa d'este nou aparcament dissuasiu en les proximitats no sols compensem eixes places que es perden, sinó que estem generant moltes més noves per a atendre la demanda que generarà el futur centre de salut, ja que la Conselleria de Sanitat no ha previst en el seu projecte la creació de cap pàrquing per a les noves instal·lacions sanitàries com reclamava l'Ajuntament", ha agregat.

Toni Pérez ha avançat que "l'aparcament que obrim demà és la primera fase d'un projecte per a crear places d'estacionament dissuasiu en el Racó de l'Oix"; i ha destacat que "en estos moments, Benidorm disposa ja de més 7.000 places de pàrquing lliures i gratuïtes en prop de 40 d'aparcaments dissuasius distribuïts per tota la ciutat". Unes xifres, ha afegit, que "testifiquen la nostra aposta per una millora constant de la mobilitat, per donar prioritat als vianants i que els conductors troben les màximes facilitats per a estacionar el seu vehicle". "Cap altre destinació oferix este volum de places dissuassòries", ha conclòs.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file