CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:21 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'obra s'està desenvolupant aprofitant les vacances escolars i estarà finalitzada en les pròximes setmanes

Benidorm millora la recollida d'aigües pluvials del CEIP La Cala i el seu entorn

07 juliol 2022
Obras en La Cala

L'Ajuntament de Benidorm, a través del Fons d'Inversió de la concessionària Hidraqua, està millorant el sistema de recollida d'aigües pluvials del CEIP La Cala i el seu entorn "per a evitar l'acumulació d'aigües en els dies de pluja", segons ha explicat el regidor d'Obres i Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate.

Segons ha detallat l'edil, "esta actuació, que s'està executant al carrer Puerto Rico, estava planificada des de fa diversos mesos, però hem esperat que finalitzara l'activitat lectiva per a així no afectar el desenvolupament de les classes ni l'accés al centre escolar". Amb esta obra, ha especificat, es crea un col·lector de pluvials secundari al carrer Puerto Rico que connectarà amb el general que dona servei a la zona.

De Zárate ha avançat que "els treballs estaran acabats en aproximadament uns deu dies" i posteriorment "es procedirà a l'asfaltat del carrer".

"Continuem invertint en la millora dels centres escolars i el seu entorn, ja siga generant itineraris més accessibles i assegurances o, com en este cas, resolent problemes d'acumulació d'aigües durant els episodis de pluja que, encara sent puntuals, generaven molèsties tant a la comunitat educativa com als residents de la zona", ha agregat.

El regidor ha recordat que "esta actuació és una obra complementària a les de renovació de les infraestructures hídriques en les avingudes Marina Baixa i Marina Alta, amb les quals es milloraran substancialment les xarxes d'aigua potable, clavegueram i pluvials d'este enclavament de la Cala, resolent els problemes de pressió i pèrdues d'aigua que han estat patint els veïns de la zona a causa de l'antiguitat de les instal·lacions".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file