CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

16:58 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Intervals de núvols con lluvia escasa

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

70%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'obra, que finalitzarà este mes, permetrà un trànsit més fluid i més seguretat viària en una zona de gran afluència turística

Benidorm millora la mobilitat i accessibilitat amb una nova rotonda en la confluència dels carrers Eivissa, Filipines i Bernat de Sarrià

12 gener 2022
Nueva Rotonda

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Mobilitat, està executant la construcció d'una nova rotonda en la confluència dels carrers Eivissa, Filipines i Bernat de Sarrià per a millorar el trànsit, facilitar els girs i incrementar l'accessibilitat en una de les zones de major flux turístic de la ciutat, envoltada a més de diversos establiments hotelers.

El regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, ha qualificat l'actuació de "molt important" per al trànsit rodat de la zona "per la gran afluència d'automòbils i autobusos".
L'edil ha indicat que el departament municipal va detectar "un problema de mobilitat en este punt" i es va acordar amb els hotels executar ara l'actuació "aprofitant que es troben tancats" després de comprovar que es produïen problemes d'embossos "especialment els dies de mercat ambulant", que provocaven retencions i molt flux de vehicles al carrer Eivissa.

Amb esta actuació, ha explicat González de Zárate, "millorem en mobilitat i accessibilitat" amb la creació de quatre passos de zebra "perquè no hi haja afers de seguretat viària amb els vianants". Una vegada finalitzada la rotonda "el trànsit anirà molt més fluid".

A més, es millorarà l'escena urbana i l'estètica de la zona amb una àrea enjardinada i una font que se situarà a l'interior de la rotonda.

La intervenció abasta una superfície aproximada de 650 metres quadrats i els treballs estaran finalitzats abans d'acabar este mes.

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file