CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

05:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Onze empreses adherides han rebut enguany la distinció per primera vegada

A Benidorm ja hi ha 86 empreses i servicis turístics reconeguts amb el distintiu SICTED

17 juny 2024
Benidorm ya cuenta con 86 empresas y servicios turísticos reconocidos con el distintivo SICTED

Un total de 86 empreses i servicis turístics disposen del distintiu SICTED a Benidorm després de la celebració de la taula de qualitat que va tindre lloc el passat 28 de maig, en la qual totes elles van superar amb èxit el Comité de Distinció. A esta taula es van presentar 11 empreses adherides per a rebre el distintiu per primera vegada, altres 73 el van renovar i dos més es troben en situació de pròrroga.

El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins (SICTED) és un programa que desenvolupa la Secretaria d'Estat de Turisme amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) la finalitat de les quals és la gestió integral i permanent de la qualitat en una destinació turística, amb l'objectiu d'aconseguir un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d'eixe destí, englobant tant els serveis turístics pròpiament dits com aquells altres que, sense ser-ho estrictament, incidixen en l'itinerari de consum del turista.

El SICTED treballa amb servicis turístics de fins a 37 oficis diferents amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista. D'eixos oficis, a Benidorm n'hi ha representats 18, encapçalat en nombre d'empreses per hotels i apartaments turístics. Enguany s'ha incorporat un ofici nou, 'Espais escènics permanents' i s'ha agregat un nou servici municipal; el jaciment arqueològic del Tossal de La Cala.

Les empreses que opten per primera vegada a esta distinció són: Benidorm Palace, La Natura morta Aurrerá, Hotel Gold Arcos, La Brasería Aurrerá, La Tapería Aurrerá, Mara Boutique Aparments, Mountain Fitnes, Pintxos Aurrerá, Port Benidorm Hotel & Spa, RA Benidorm i el citat jaciment arqueològic Castellum Tossal de La Cala.

El Distintiu "Compromís de Qualitat Turística" acredita el compliment dels requisits establits en la metodologia i reconeix l'esforç i el compromís amb la qualitat i la millora contínua de les empreses adherides, alhora que distingix a l'empresa enfront de la competència.

Benidorm es va sumar al projecte SICTED a mitjan 2013, a través de l'acord marc subscrit entre la Fundació Visit Benidorm i la Secretaria d'Estat de Turisme en matèria de qualitat. Este projecte nacional ha tingut molt bon acolliment a Benidorm, reforçant el posicionament de la ciutat com a destinació turística de qualitat.

Entre els beneficis que obtenen les empreses cal destacar la millora de la gestió interna, especialment la dels processos relacionats amb la satisfacció del client; incrementar la qualificació de l'equip, mitjançant un pla formatiu; participar en el projecte més gran de qualitat turística desenvolupat a Espanya, juntament amb més de 9.000 establiments; rebre assistència tècnica que oferix suport per a la millora; i optar a un distintiu que acredite el nivell de qualitat obtingut.