CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:47 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament dedica al Rei un missatge en el tecnohito i la xarxa de pantalles informatives i il·lumina amb els colors de la bandera d'Espanya dos dels seus espais més emblemàtics

Benidorm felicita Felip VI pels seus deu anys de regnat

19 juny 2024
Benidorm felicita a Felipe VI por sus diez años de reinado

L'Ajuntament de Benidorm ha traslladat públicament, i en nom de tota la ciutadania, un missatge de felicitació al rei Felip VI pels seus deu anys al capdavant de la prefectura de l'Estat, un aniversari que se celebra este dimecres, 19 de juny. Per a això, i com ja fera en altres ocasions en les quals s'han produït grans esdeveniments nacionals o internacionals, el Consistori benidormer ha posat els seus elements tecnològics a la disposició d'esta efemèride.

D'esta manera, a partir del migdia, la ciutat ha llançat un missatge de felicitació des del tecnohito de la plaça de la Hispanitat i a través de la xarxa de pantalles distribuïdes per tota la ciutat dedicat al Rei d'Espanya en este desé aniversari del seu regnat. A més d'este vídeo de felicitació, el Consistori també il·luminarà esta nit alguns dels seus espais més emblemàtics, com la garlanda de llums del Passeig Marítim de Llevant o el Castell, amb els colors de la bandera d'Espanya.

L'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, ha destacat que "una vegada més vam mostrar el sincer afecte i respecte que sentim a Benidorm cap a la nostra monarquia i cap al nostre cap d'Estat, acompanyant-lo des de la ciutat en un dia tan especial en el qual es complixen deu anys des que es va posar al capdavant de la Corona". Igualment, el primer edil ha traslladat a la Casa Reial el seu agraïment i felicitació "en nom de tots els benidormers per estos deu anys de servici a Espanya".