CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:41 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm exposarà del 5 al 12 de juny les llistes del cens electoral per a les Eleccions Generals del 23-J

01 juny 2023
Ayuntamiento de Benidorm

El departament d'Estadística i Població de l'Ajuntament de Benidorm ha informat que les llistes del cens electoral vigent per a les pròximes Eleccions Generals que se celebraran el pròxim 23 de juliol seran exposades al públic durant el període comprés entre el 5 i el 12 de juny, tots dos dies inclusivament, a fi que puguen ser consultades per les persones que ho estimen oportú i procedir, si escau, a la formulació de les reclamacions procedents.

Els interessats hauran d'anar proveïts d'un document acreditatiu de la seua identitat, com a DNI, NIE, passaport o permís de conduir.

L'horari habilitat serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 17 a 19 hores en el mateix departament d'Estadística de l'Ajuntament. Els dissabtes, diumenges i festius l'horari serà de 10.30 a 12.30 hores. En les extensions administratives també es podrà consultar els dies laborals de 9 a 14 hores.

Igualment, tots els ciutadans que ho desitgen podran consultar les seues dades en les llistes del cens electoral mitjançant accés amb certificat digital en la pàgina web https://sede.ine.gob.es/censo_electoral