CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

16:30 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Aida García Mayor ressenya que digitalització i noves tecnologies són claus, però el client continuarà sent el centre de l'experiència

Benidorm continuarà fent costat a AVIBE amb formació i li oferix els seus concentradors tecnològics

12 maig 2023
Asamblea general de Avibe
Asamblea general de Avibe

L'Associació d'Agències de Viatges de Benidorm ha celebrat este matí la seua Assemblea General en la qual la directiva que presidix Juan José Pérez Parker ha rendit centeners de la gestió i els cursos i campanyes de promoció desenvolupades en l'últim any. L'assemblea electoral, que triarà nova Junta Directiva ha quedat posposada al pròxim mes.

En el balanç presentat Pérez Parker ha assenyalat l'objectiu aconseguit de fer comarca i ha destacat la col·laboració amb Visit Benidorm. En esta, ha denunciat la falta d'inspectors en el sector i la necessitat de personal format per a atendre els serveis. També s'han posicionat contra la Taxa Turística.

En representació de l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, la regidora d'Innovació, Aida García Mayor, ha destacat el "reconeixement pel treball i esforç que ha vingut desenvolupant el president i la seua junta directiva, especialment, en els últims temps" i animat a "continuar treballant en matèria de formació", de capacitació cap al futur i potenciació de la col·laboració.

Va reafirmar García Mayor, "el compromís de l'Ajuntament de Benidorm d'estar sempre al costat del teixit productiu a través de línies directes de suport" i va destacar "l'esforç singular d'AVIBE en esta etapa on la digitalització i les Noves Tecnologies són determinants".

Com a regidora d'Innovació va assenyalar que "és imprescindible tindre en les seues agències la dosi correcta d'habilitats tecnològiques i professionalitat, perquè la tecnologia permet una major personalització i ens oferix noves possibilitats", recordant que "les persones estem i continuarem estant en el centre de l'experiència turística".

Finalment, la regidora va confirmar "el suport de l'Ajuntament de Benidorm i els seus concentradors tecnològics" recalcant que "no faltaran subvenció i formació, perquè en esta aventura de guanyar diàriament el futur i potenciar la marca Benidorm anem de bracet".