CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

16:03 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Poc núvol

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Ara es treballa en labors de micropuntals, en el que serà el pas inferior de la via

Benidorm confia a acabar esta setmana els treballs nocturns en l'obra de Beniardà

24 octubre 2022
Avenida de Beniardà.

L'Ajuntament de Benidorm s'ha mostrat confiat que esta setmana es donen per finalitzats els treballs de micropuntals que s'estan executant en l'obra de soterrament de l'avinguda Beniardà. Estos treballs, que es fan en horari nocturn per motius de seguretat, s'escometran hui dilluns, demà dimarts i el dijous des de la mitjanit fins passades les quatre de la matinada, mentre es troba suspés el trànsit ferroviari. L'objectiu d'esta fase és subjectar la via del TRAM per a poder continuar l'excavació sense interrupcions.

De fet, des de la Regidoria d'Espai Públic s'ha avisat a la Policia Local per a informar-los de la realització d'estes labors en horari nocturn "per a evitar el risc dels qui utilitzen el transport i dels qui usen el passe a nivell" ha indicat el regidor José Ramón González de Zárate, que ha afegit que l'empresa "prendrà les mesures corresponents per a minimitzar les molèsties als veïns".

L'edil ha precisat que des de l'equip de govern "informem contínuament els veïns i, al costat dels tècnics, estem molt damunt de l'obra perquè entenem que és importantíssima per dos motius: primer, perquè cada dia entraven per allí quasi 40.000 vehicles i, segon, perquè volem que s'acabe com més prompte millor".

González de Zárate ha destacat el "gran esforç" dels veïns de la zona "que han de suportar tot el dia amb la via tallada i sorolls i ara se'ls sotmet a un altre esforç a la nit a causa de les labors de micropuntals, just davall de la via". En eixe punt, el regidor ha tornat a lamentar l'actitud de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) "perquè no miren per la ciutat ni els veïns, ja que podrien suspendre el servei del TRAM mentre duren les obres". González de Zárate ha recordat que fa un any, amb motiu de les obres en l'estació i els tallers "sí que ho van fer, però ara no".

Per això, l'edil ha tornat a assenyalar que "perjudiquen els veïns", als qui ha reiterat "les meues disculpes". No obstant això, ha recalcat que "farem tot el possible per acurtar els terminis. No serà Benidorm ni els seus veïns els qui paralitzen o alentisquen l'obra. Farem l'esforç que siga necessari perquè estiga acabada abans de l'estiu, encara que esperem que esta siga l'última setmana de treballs nocturns".

De la mateixa manera, el regidor d'Espai Públic ha informat sobre el tancament del parc d'elements bio saludables i joc de petanca situat al costat del Lavandí "per qüestions de seguretat, ja que és impossible la coexistència dels veïns que fan ús del parc amb l'obra. Ho tanquem per ells i la seua seguretat i per a tindre els treballs finalitzats abans de l'estiu de 2023".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 González de Zárate
Audio file