CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

00:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Demà divendres es representa l'atac pirata a la vila, el dissabte la gran entrada i el diumenge serà el dia del Parlament de pau i de l'ofrena

Benidorm celebra este cap de setmana els actes principals de les festes de Moros i Cristians

28 setembre 2023
Benidorm celebra este fin de semana los actos principales de las fiestas de Moros y Cristianos

Benidorm viurà este cap de setmana els principals actes de les festes de Moros i Cristians. Si bé les celebracions vinculades a estos festejos van començar ja dissabte passat amb el Concurs de Composició 'Vila de Benidorm' i l'exaltació dels càrrecs festers, hui dijous tindrà lloc a l'auditori Óscar Esplá el sopar fester amb la participació de totes les 'filaes' del bàndol moro i bàndol cristià.

Demà divendres, a les 10.30 hores es realitzarà la Diana amb la formació de l'estendard de l'associació, del bàndol moro i del cristià, així com els càrrecs festers. L'itinerari partirà des del carrer Escoles fins a la plaça de la Hispanitat. A la vesprada, a les 20 hores s'escenificarà l'atac pirata a Benidorm a la platja de Llevant, a l'altura del carrer València, on tots dos bàndols parlamenten i acaben enfrontant-se.

El dissabte a les 10.30 tornarà a haver-hi diana al carrer Escoles i a les 20 hores se celebrarà la Gran Entrada Mora i Cristiana al carrer Tomás Ortuño amb una desfilada que recorrerà els principals carrers de la ciutat fins a finalitzar en la plaça de la Hispanitat.

La jornada del diumenge començarà a les 12 del migdia amb el Parlament de pau al Castell situat en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya, que donarà pas a la Gran Ofrena de flors a Sant Jaume Apóstol a l'església parroquial. A les 13 hores tindrà lloc la missa major amb la presència de filaes, càrrecs festers i autoritats i a les 19 hores els festejos conclouran amb el 'reardit', una desfilada de carrosses des de Tomás Ortuño fins a la plaça de la Hispanitat.