CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

17:05 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez destaca el factor seguretat en èxit de la destinació Turística Benidorm i elogia el compromís policial i la coordinació dels cossos policials a Benidorm

Benidorm celebra el Dia de la Policia Nacional

04 octubre 2022
Benidorm celebra el Día de la Policía Nacional

Benidorm ha celebrat este dimarts el Dia de la Policia Nacional, festivitat dels Àngels Custodis, amb un acte en el Passeig de Colón, en el qual han participat l'alcalde Toni Pérez ajunte el comissari cap Ceferino Serrano, i al qual han acudit representacions del Deganat de judicatura de Benidorm, Fiscalia, Caps i comandaments del Cos Nacional de Policia, de la Guàrdia Civil i de Policies Locals de Benidorm i la comarca així com el diputat autonòmic Pérez Fenoll, el diputat provincial González de Zárate, l'alcalde de Callosa d'en Sarrià, Andrés Molina, membres de la Corporació Municipal de Benidorm i representacions d'altres Ajuntaments de la comarca.

Acompanyat pel comissari cap, Ceferino Serrano Torres, l'alcalde Toni Pérez ha passat revista a la formació policial, amb banderola i seccions, després de la qual cosa s'ha procedit al lliurament de distincions i condecoracions a agents de la Comissaria de Benidorm, i a representants d'institucions, associacions, entitats i particulars que han tingut un comportament especial, que ha sigut reconegut en l'acte.

Durant la seua intervenció, l'alcalde de Benidorm ha destacat la labor exercida pel Cos Nacional de Policia en els últims anys, significant el seu "compromís, esforç i dedicació" que repercutix en positiu sobre el "factor seguretat" que es convertix en un dels principals atractius de la ciutat destinació turística que és Benidorm.

Durant la seua intervenció, Toni Pérez ha assenyalat la "component de tranquil·litat i seguretat" que atorga "l'uniforme blau" i ha felicitat els membres del Cos Nacional de Policia que en el dia de hui han rebut distincions i honors.

Per part seua, el comissari cap ha felicitat els components de la Comissaria i els distingits, entre els quals es trobaven també els agents que recentment s'han jubilat. Serrano ha tingut un esment especial a l'agent Rosa María Hernández Sáez, jubilada anticipadament de resultes d'una intervenció policial i que pròximament rebrà un homenatge.

L'acte ha finalitzat amb una ofrena d'una corona de llorer davant la imatge de l'Àngel Custodi com a homenatge als caiguts, amb salva d'honor i la interpretació final de l'himne de la Policia Nacional, 'Tenacitat de ferro'.

Missa pels Àngels Custodis

Prèviament a este acte, s'ha celebrat una missa en la parròquia del Bon Pastor, a la qual ha assistit l'alcalde Toni Pérez al costat de membres de la Corporació municipal acompanyant als integrants de la Comissaria de Benidorm i altres representacions policials.

Etiquetes