CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

08

12:58 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Molt núvol

NO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

20%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El projecte recull la construcció de la rotonda d'accés a la zona industrial i el Vial Discoteques, i contempla tots els condicionants imposats pel Ministeri

Benidorm aprova el dilluns el projecte d'enllaç de l'N-332 amb el polígon industrial, valorat en 19 milions

21 juliol 2022
Benidorm aprueba el lunes el proyecto de enlace de la N-332 con el polígono industrial, valorado en 19 millones.

El ple de l'Ajuntament de Benidorm aprovarà este pròxim dilluns, 25 de juliol, el projecte de construcció de l'enllaç de la carretera N-332 amb el polígon industrial i amb l'avinguda de la Comunitat Valenciana; un projecte valorat en prop de 19 milions d'euros i que permetrà completar el desenvolupament de la zona industrial. Així ho ha avançat l'alcalde, Toni Pérez, després que ahir es dictaminara en comissió informativa la proposta signada per la regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles.

Toni Pérez ha explicat que "este projecte, que compta amb els informes favorables dels tècnics municipals i que ha sigut presentat per l'agent urbanitzador del polígon industrial –Terra Village Land SL–, recull la construcció d'una rotonda que enllaçarà la variant amb la zona industrial i també amb l'anomenat Vial Discoteques, que és el que unirà l'N-332 i l'avinguda Comunitat Valenciana".

Esta nova versió del projecte "està adaptada a tots els condicionants assenyalats pel Ministeri de Mobilitat, Transports i Agenda Urbana i també a la Declaració d'Impacte Ambiental aprovada, i sobre el paper dona viabilitat a la conclusió de les obres del polígon industrial". Referent a això, ha recordat que "la construcció d'esta rotonda era una condició indispensable imposada pel Ministeri perquè Benidorm poguera posar en marxa la seua zona industrial".

"Parlem, per tant, d'una actuació clau per al futur de la ciutat, ja que esta zona industrial serà un important pol de generació d'ocupació i riquesa", ha agregat, després de remarcar que "amb el nou document en principi se salven totes les objeccions que en els últims anys se'ns han traslladat des d'altres administracions; unes objeccions que han dilatat l'execució d'estes obres i que també han incrementat el seu cost respecte a la previsió inicial".

El projecte planteja resoldre l'enllaç amb una rotonda de 25 metres que se situarà a l'altura de la zona industrial. Així mateix, per a la connexió del polígon amb l'avinguda Comunitat Valenciana es definix l'anomenada Viària Discoteques, d'una mica més d'un quilòmetre i que connectarà amb l'avinguda Comunitat Valenciana a l'altura de l'antic depòsit de la grua –pròxim a l'estació de la ITV–, convertint-se en un nou accés a Benidorm per Llevant des de la variant.

L'alcalde ha detallat que l'aprovació d'este projecte "ens permetrà començar a treballar en la licitació de les obres". Una licitació que, a causa del seu import, haurà de publicar-se en el Diari Oficial de la Unió Europea. Malgrat tractar-se d'una actuació que afecta una carretera nacional dependent de l'Estat, la inversió per a este enllaç eixirà de les arques municipals i, en menor proporció i sobre la base d'un conveni signat anys arrere, de l'empresa que construirà el centre comercial previst en el polígon.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file