CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

10:50 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvol

SE 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Este pàrquing, amb capacitat per a més de 450 vehicles, corre a compte de l'urbanitzador del PP 2/1 i inclou un mirador

Arranquen les obres del nou aparcament públic de set altures que donarà servici a la zona de Ponent

23 desembre 2020
Arranquen les obres del nou aparcament públic de set altures que donarà servici a la zona de Ponent...

Les obres del nou aparcament públic en altura projectat en el Pla Parcial 2/1 Ponent ja han començat. Un aparcament de set plantes amb capacitat per a més de 450 vehicles, rematat amb un mirador i que se situa a escassos metres de l'avinguda Armada Espanyola.

Durant l'acte d'inici de les obres, l'alcalde, Toni Pérez, ha destacat que la construcció d'este aparcament és "una inversió de futur" i de "gran impacte social", ja que es tracta d'"una solució d'estacionament més sostenible" que la prevista inicialment en el Pla General de 1990 i que al mateix temps "atén una demanda ciutadana de dècades: la d'arribar a platja de Ponent".

Toni Pérez ha agregat que este edifici d'aparcament públic es localitza "en el cor de l'activitat econòmica de Ponent" i s'ha dissenyat "afectant el menys possible al territori" i "respectant la franja verda" de l'entorn.

La construcció d'este aparcament corre a compte de l'agent urbanitzador del sector, el Grup TM. Segons han indicat des de la mercantil, este edifici suposa una inversió de 2,2 milions d'euros i estarà finalitzat en aproximadament tretze mesos.

Este aparcament és una de les millores recollides en el conveni urbanístic subscrit per l'Ajuntament i l'agent urbanitzador per al desenvolupament del Pla Parcial 2/1 Ponent. Segons el conveni, l'urbanitzador aportarà al patrimoni municipal del sòl al voltant de tres milions d'euros que es traduiran en obres d'interés social.

A la construcció d'este aparcament en altura amb mirador, s'uniran les actuacions previstes per a evitar l'acumulació d'aigua en una parcel·la de prop de 25.000 quadrats destinada a equipament públic; la construcció de l'avinguda del Moralet en el tram que discorre pel sector; i l'execució d'una rotonda en l'avinguda la Vila Joiosa a l'altura de l'antic lloc de la Creu Roja.

Este sector aconseguix els 131.000 metres quadrats dels quals el 61,5% es convertiran en aparcaments, vials, zones verdes i equipaments públics. El sector també disposa de 19.024 metres quadrats per a zones verdes; i 24.928 per a equipaments públics. Tal com ha indicat l'alcalde, el desenvolupament d'este sector "connectarà la vora blava de la nostra platja de Ponent amb la vora verda".

A més de l'alcalde, a l'inici de les obres han assistit la regidora d'Urbanisme, Lourdes Caselles, així com membres de la Corporació; el president de la patronal hotelera Hosbec, Toni Mayor; i representants del Grup TM i de les empreses que participen del projecte.