CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

20:39 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat alberga durant tres dies conferències i debats relacionats amb la intel·ligència artificial, la gestió de dades i les noves tecnologies per a les destinacions

Arranca la segona edició del Boot Camp Surfea sobre sistemes de treball de la DTI Benidorm

11 setembre 2023
Arranca la segunda edición del Boot Camp Surfea sobre sistemas de trabajo del DTI Benidorm

L'Edifici Municipal del Torrejó ha acollit este dilluns la primera jornada de la segona edició del Boot Camp Surfea DTI Benidorm de Governança Intel·ligent Sostenible, el format triat per Intel·ligència Turística per a la seua escola d'estiu.

La seua finalitat és recrear un entorn d'aprenentatge pràctic sobre situacions reals de treball quotidià d'una destinació turística intel·ligent com Benidorm, dirigit a professionals del sector implicats en el desenvolupament i implantació de la DTI. L'edil d'Innovació, Aida García Mayor, ha participat en la inauguració d'este esdeveniment, que es prolongarà fins dimecres que ve amb "conferències magistrals, tallers interactius i sessions de col·laboració" en les quals els participants podran "dissenyar solucions per a la construcció d'un Benidorm més intel·ligent, més sostenible i més connectat, que continue sent una destinació turística líder en el món", tal com ha destacat la regidora.

"Estem reunits ací hui no sols com a individus, sinó com a agents del canvi, com a innovadors i defensors d'un futur més intel·ligent, sostenible i emocionant per a Benidorm i per al turisme en general", ha manifestat la titular d'Innovació en la seua benvinguda als participants. A més, ha valorat els continguts que s'abordaran en la segona edició d'este esdeveniment, entre ells "la importància de la semàntica, els estàndards comuns en la recopilació de dades, la gestió de la informació i la interoperabilitat de les solucions tecnològiques".

Aida García Mayor ha recordat també que "les conclusions de l'any passat ens mostren el progrés que hem aconseguit, però també ens recorden que encara queda molt per fer. La governança intel·ligent és un procés continu, i és el nostre compromís continuar avançant junts cap a un Benidorm intel·ligent, regeneratiu i circular", ha afegit l'edil, qui a més ha agraït la col·laboració de tots els patrocinadors i ha confiat que esta segona edició del Boot Camp Surfea DTI a Benidorm siga "una oportunitat per a connectar, aprendre i actuar. Espere que tots aprofitem al màxim esta experiència i isquem d'ací amb idees innovadores i solucions concretes per al futur de Benidorm".

Les temàtiques triades per al desenvolupament d'esta trobada professional corresponen a matèries vinculades directament amb el Benidorm Xou Case, transformades en reptes: normalització, espai de compartició de dades, visibilitat 360 i intel·ligència turística, als quals enguany s'afigen tres reptes nous: intel·ligència artificial, plataforma intel·ligent de destí nacional i turisme regeneratiu. Totes estes propostes es podran alinear amb actuacions a realitzar en els cinc eixos estratègics en els quals es treballa en el destí: governança, sostenibilitat, accessibilitat, innovació i tecnologia, amb sessions que es realitzaran de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, entre hui i dimecres que ve, 13 de setembre..

El quadre de formadors compta amb professionals d'alt nivell, procedents d'organitzacions com a Normes UNE, Segittur, ICTE, Hosbec, Iurban, Ocity, UPV campus Gandia, Ciclops DTI, Intel·ligència Turistica, Deepsense, PRedif, Eviden by ATOS, Fi group.