CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:56 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es realitzaran visites a tots els barris de Benidorm en la qual participaran associacions i col·lectius veïnals

Ajuntament i Consell Veïnal llancen una campanya per a promocionar la participació

11 juliol 2019
Ayuntamiento y Consejo Vecinal lanzan una campaña para promocionar la participación

Els regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, i Espai Públic, José Ramón González de Zárate, al costat de la vicepresidenta del Consell Veïnal, Teresa Garrido, han recorregut este matí La Cala de Benidorm en companyia de membres de les dos associacions de veïns del barri, La Cala i Mont Benidorm. En l'itinerari també han intervingut representants d'empreses concessionàries municipals i tècnics de l'Ajuntament.

La responsable de Participació Ciutadana ha assenyalat que es tracta del "primer recorregut d'una campanya" que l'Ajuntament impulsarà en col·laboració amb el Consell Veïnal "per a conéixer de primera mà les necessitats i suggeriments que vulguen fer-nos arribar associacions i veïns". Per a prendre el pols a la ciutat, "cada dijous —ha precisat Pellicer— visitarem un barri diferent i l'anunciarem amb anterioritat perquè els veïns puguen fer-nos arribar els seus suggeriments".

En este primer recorregut, les associacions de la Cala han realitzat suggeriments i proposat actuacions concretes per a la zona, especialment en matèria de neteja viària, accessibilitat i urbanisme. El recorregut ha començat a la Torre Morales de l'Avinguda la Vila Joiosa, ha prosseguit per la zona de l'Hotel Bali, la plaça de les Tendes i ha finalitzat en les escales d'accés al Passeig de Tamarindes.

Els edils han pres nota de les propostes, que seran valorades pels departaments tècnics municipals. Ana Pellicer ha recordat que "des de 2016 es presenten i aproven els Pressupostos Participatius" que destinen un mínim del 5% del Pressupost Municipal a accions proposades pels veïns. Amb esta campanya, l'Ajuntament també vol donar a conéixer als col·lectius veïnals "esta eina" per a "guanyar en proximitat i fer més efectiva la participació veïnal".