CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

22:03 PM

HORA BENIDORM

8ºC

Cel clar

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les llistes provisionals s'han publicat en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica, i poden reclamar-se fins al 24 de maig

232 menors obtenen plaça en les tres escoles infantils municipals i el SAPI

20 maig 2022
Escuelas Infantiles.

232 menors de 0 a 2 anys han obtingut plaça en les tres escoles infantils municipals de Benidorm –Les Fontanelles, Les Caletes i El Tossalet– i en el Servici d'Atenció a la Primera Infància (SAPI) per al curs 2022/2023, segons ha informat hui la regidora d'Educació, Maite Moreno. Les llistes provisionals d'adjudicació de places s'han publicat hui en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org).

Moreno ha detallat que "de les 232 places adjudicades, 16 corresponen a bebés menors d'un any; 142 són per a pàrvuls d'un any; i les 74 restants són de P2". L'edil ha indicat que "per a este pròxim curs s'han rebut 319 sol·licituds, alguna cosa més que l'any anterior, per la qual cosa l'oferta de places disponibles s'ha cobert".

A estes 319 sol·licituds, "se sumen 3 més de 'concebuts' –xiquets i xiquetes que encara no han nascut–, que passaran a la llista de cobertura de vacants després de les llistes definitives, respectant l'ordre de baremació".

En cas de produir-se vacants, ha concretat l'edil "es dirà a les famílies per ordre de llista de cobertura, si bé l'adjudicació de la plaça estarà condicionada al naixement del menor i al compliment de l'edat mínima exigida per a incorporar-se a l'escola infantil, que és de quatre mesos".

Després del procés d'adjudicació provisional de places queden "en este moment en llista d'espera 84 menors". No obstant això, una vegada finalitzat tot el procés de reclamacions i al·legacions, "només quedaran incorporats a la llista d'espera oficial els menors amb la unitat familiar empadronada a Benidorm, que són els que tenen prioritat a l'hora d'accedir a les places de la xarxa municipal".

Moreno ha indicat que "igual que en cursos anteriors, és possible que hi haja moviment en la llista d'espera de P2, ja que en paral·lel al procés d'escolarització a les escoles infantils municipals s'ha desenvolupat també el de sol·licitud de plaça per a les aules de pàrvuls de dos anys habilitades per Conselleria en els col·legis Aitana, Basc Núñez de Balboa, Mestre Gaspar López i Puig Campana".

L'edil d'Educació ha informat que "el termini de reclamacions a les llistes provisionals està obert des de hui i fins al dimarts dia 24". El 30 de maig es publicaran les llistes definitives, a les quals es podrà al·legar des d'aqueix mateix dia fins a l'1 de juny. Posteriorment, cada centre fixarà la data de matrícula.