De Zárate: "Hem arribat a un consens amb els grups que han treballat i han fet propostes per a millorar el pressupost"

0
0
De Zárate: "Hem arribat a un consens amb els grups que han treballat i han fet propostes per a millorar el pressupost"
De Zárate: "Hem arribat a un consens amb els grups que han treballat i han fet propostes per a millorar el pressupost"

Acusa el PSOE de voler "paralitzar el pressupost i la ciutat"

El portaveu de l'equip de govern, José Ramón González de Zárate, ha manifestat que "hem arribat a un consens amb els grups polítics que han treballat i han fet propostes per a millorar el pressupost", que dilluns que ve es dictaminarà en la comissió informativa d'Hisenda.

De Zárate ha recalcat que Ciutadans (Cs) i Ciutadans per Benidorm (CBM) han sigut els dos grups que han presentat esmenes, recaptat informes dels tècnics municipals i mantingudes reunions amb el govern per a millorar l'esborrany del pressupost, que es va traslladar a tota la corporació "fa just un mes", el passat 10 de febrer.

El portaveu del PP ha assenyalat que "des d'octubre hem fet reiterats oferiments als grups perquè ens feren arribar les seues propostes de cara a la confecció del pressupost", i ha remarcat que "este govern sempre ha estat obert al diàleg amb tots i a escoltar a tots" com el va estar l'any anterior, quan es van acceptar esmenes, i es van incloure en l'esborrany, proposades per diferents grups polítics, entre elles "moltes de les presentades per Compromís".

De Zárate ha indicat que Cs i CBM han sigut els dos grups que han respost a eixa invitació a millorar el pressupost, i ha afegit que "eixe diàleg" i "eixe treball" han permés "arribar a un consens quant a esmenes econòmiques". En este sentit, ha aclarit que les esmenes econòmiques de tots dos grups s'han acceptat i incloses en el pressupost perquè "són proposades per a millorar la ciutat, tota la ciutat, tots els barris", i són a més "projectes i actuacions que estan en sintonia amb el que este govern vol para Benidorm".

El portaveu del govern ha confrontat "el treball de Cs i CBM" amb "l'actitud i l'estratègia del portaveu del PSOE, Rubén Martínez", que "només cerca paralitzar i boicotejar el pressupost i la ciutat". De Zárate ha afirmat que "l'única proposta" que ha fet fins ara el líder socialista és "insultar els regidors que sí que treballen", i ha lamentat que "el grup polític amb més regidors i recursos a la seua disposició no haja fet absolutament gens en un mes".

Així mateix ha aclarit que fins hui el PSOE no ha registrat cap esmena al pressupost, més enllà d'anunciar en premsa que seran "esmenes polítiques" a les bases d'execució. Referent a açò, ha puntualitzat que les bases d'execució han sigut redactades pels tècnics municipals seguint el que marca "la Llei de Bases de Règim Local".

"Molt ens temem –ha recalcat- que les propostes que el senyor Martínez, que no el PSOE, plantejarà gens tenen a vore amb el pressupost, ni amb millorar la ciutat. La seua única aspiració, des de la impotència, és menyscabar les competències i la capacitat que la Llei atorga als òrgans de govern".

De Zárate ha conclòs que "Rubén Martínez no fa cap falta perquè este Ajuntament funcione. Ara només falta que d'açò se n'adonen en el PSOE".