La segona edició del Cros Camp a Través 'Centre Doble Amor' es disputa el 9 de febrer

Els alumnes dels col·legis de la ciutat poden inscriure's gratuïtament
0
0
La segona edició del Cros Camp a Través 'Centre Doble Amor' es disputa el 9 de febrer
La segona edició del Cros Camp a Través 'Centre Doble Amor' es disputa el 9 de febrer

Diumenge que ve, 9 de febrer, es disputarà, a partir de les 9.00 hores, la segona edició del Cross Camp a través 'Centre Doble Amor', en la zona de senderes de la zona educativa del Salt de l'Aigua. Prova organitzada per Grup Brotons amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports i el Club d'Atletisme Benidorm. Així ho ha anunciat hui la regidora de l'àrea, Mariló Cebreros, en roda de premsa a la qual ha acudit acompanyada per Pepe Bortons, de l'empresa organitzadora; José Manuel López, representant del Doble Amor; i Manolo Martínez, president del Club Atletisme Benidorm.

Cebreros ha assenyalat que la prova "serà puntuable per a la Lliga Costa Blanca Running" en tres categories: femenina, amb una distància de 5.160 metres; masculina, amb 8.400; i infantil, des dels 640 als 2.390 metres. També compta amb les categories Senderista, els participants de les quals poden acudir acompanyats per les seues mascotes, i Nordic Walking.

L'edil ha animat a veïns i visitants a participar per a gaudir "de la pràctica de l'esport" i "més encara" perquè es tracta d'un "esdeveniment solidari a benefici de l'Associació Doble Amor", el 100% de la inscripció serà per a l'entitat.

Com a incentiu, per part de l'organització "tots els alumnes dels col·legis de Benidorm –ha afegit Cebreros– podran inscriure's en el cros gratuïtament". Els estudiants només hauran d'emplenar la inscripció que, en forma de fullet, "repartiran els tècnics municipals per tots els centres escolars de la ciutat".

José Manuel López ha agraït en nom de l'associació "la implicació i la solidaritat" dels organitzadors i dels esportistes en una competició que espera millorar les dades de participació i recaptació d'edició anterior. Per part seua, Manolo Martínez ha dit del circuit que "serà molt ràpid" a pesar que "tècnicament és molt senzill". Finalment, José Brotons, s'ha marcat com a repte superar la recaptació de l'any anterior que va ascendir a 4.125 euros "íntegres per al Doble Amor".

A més de la recaptació per la inscripció, qui ho desitge podrà col·laborar amb el Doble Amor amb l'urna solidària que s'instal·larà en la zona i consumint en la barra que l'associació muntarà als voltants del circuit.