Platges millora el punt accessible de Llevant i duplica la seua superfície

La Regidoria espera aconseguir per a este punt la certificació d'Accessibilitat Universal que ja té el del Parc d'Elx
0
0
Platges millora el punt accessible de Llevant i duplica la seua superfície
Platges millora el punt accessible de Llevant i duplica la seua superfície

L'Ajuntament de Benidorm, amb el suport de l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) i l'empresa concessionària de les platges –RA Benidorm-, ha millorat el punt accessible de la platja de Llevant i pràcticament ha duplicat la seua superfície. El regidor de Platges, Lorenzo Martínez, ha visitat hui estes instal·lacions totalment reformades i que estan obertes onze mesos a l'any.

Martínez ha explicat que "donada la gran afluència de persones que fan ús de les instal·lacions del punt de platges accessibles de Llevant es feia imprescindible ampliar la zona d'ombra", que pràcticament s'ha doblat. A més, s'ha renovat "l'estructura del punt accessible i tots els tendals", al mateix temps que s'ha millorat "tota la zona de passarel·la amb la instal·lació de làmines de formigó". Es tracta de les mateixes làmines que "ja es varen col·locar l'any passat en el punt del Parc d'Elx.

Esta actuació ha suposat una inversió que "supera els 40.000 euros". D'ells, "una part està sufragada per la concessionària de les platges, i una altra per la mateixa Regidoria i l'AVT, que ha aportat una mica més de 9.300 euros a través del seu 'Programa d'inversió en adequació i millora dels servicis i recursos turístics'.

El regidor ha subratllat que després d'esta millora "intentarem certificar este punt com d'Accessibilitat Universal" com ja es va fer l'any passat amb el del Parc d'Elx; i ha insistit que el "compromís d'este govern era i seguix sent millorar estes instal·lacions perquè les persones amb alguna discapacitat puguen gaudir de les platges".

Benidorm compta amb tres punts de platges accessibles oberts onze mesos a l'any en Llevant, a l'altura de l'encreuament de les avingudes Europa i Alcoi-; en el Parc d'Elx; i en La Cala, enfront de l'hotel Delfín. En 2016 estos tres punts varen atendre a un total de 19.584 usuaris, més de la meitat d'ells en el de Llevant.