La plataforma d'oci familiar Wody guanya el segon AllStartup de Demium

A partir de demà, els integrants dels equips participants treballaran conjuntament per a generar nous projectes
0
0
Toni Pérez amb l'equip de Wody
Toni Pérez amb l'equip de Wody

Wody, una plataforma àgil i intuïtiva que posarà a la disposició dels seus usuaris tota l'oferta d'oci familiar de Benidorm i aquelles destinacions turístiques que aposten per ella, ha sigut la iniciativa guanyadora del segon AllStartup organitzat per les regidories d'Innovació i Ocupació, conjuntament amb la incubadora d'empreses tecnològiques, Demiun.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha sigut l'encarregat d'entregar el guardó que acredita a l'equip de Wody com a guanyador d'este segon AllStartup, en l'última sessió de treball que ha tingut lloc esta vesprada en la Sala d'actes de l'Ajuntament a la qual també han assistit les regidores d'Ocupació, Mónica Gómez, i Innovació, Aida García Mayor al costat de l'equip de Demium: Javier Torregrosa, Jaime Guillot i Javier Desantes i la coordinadora de l'ens gestor DTI Benidorm, Celia Romero.

Toni Pérez ha felicitat a tots els participants, guanyadors o no. "Estem –ha dit– tots en el mateix vaixell". Amb iniciatives com esta "s'exploren, s'atrauen i s'analitzen projectes que després es poden viabilitzar a través de les regidories d'Ocupació i Innovació". L'alcalde s'ha congratulat perquè "a Benidorm hi ha gent molt bona" que podran materialitzar els seus projectes d'empreses emergents o 'startups' gràcies a la col·laboració amb iniciatives com Demium.

Al llarg de tot el cap de setmana, emprenedors, joves i no tant, han conviscut a Benidorm en un 'hackathon', o trobada de programadors, on s'han presentat cinc projectes innovadors, totes en línia amb l'estratègia de la Destinació Turística Intel·ligent: Take my luggage, consignes; Green Sail Trip, turisme nàutic i ecologia; Meetme, aplicació de viatges en grup; i RNR, turisme sostenible.

Després de 48 hores de convivència en una constant tempesta d'idees, el jurat ha premiat a Wody, si bé a l'equip d'esta empresa s'uniran els integrants dels quals no han obtingut el guardó per a continuar generant idees que es vincularan al desenvolupament del turisme a Benidorm des de l'Espai 'Coworking', el viver d'empreses de la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local.