La piscina i gimnàs del Palau amplien el seu aforament al 50%

Les noves mesures dictades per Conselleria permeten també l'assistència de públic a les competicions, amb la mateixa limitació i sempre que es mantinga la distància de seguretat
0
0
La piscina i gimnàs del Palau amplien el seu aforament al 50%
La piscina i gimnàs del Palau amplien el seu aforament al 50%

Atesa la Resolució del 23 d'abril de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la piscina i gimnàs del Palau d'Esports l'Illa amplien des de hui el seu aforament al 50%. Fins hui, i atenció a les restriccions sanitàries, totes dos instal·lacions estaven operatives a un aforament del 30%. També fins a la meitat de la capacitat s'incrementa l'aforament permés en els vestuaris.

A més d'ampliar l'aforament de la piscina i el gimnàs, l'última Resolució obri la porta a l'assistència de públic a les instal·lacions esportives amb motiu de competicions. Concretament, en les instal·lacions a l'aire lliure podrà haver-hi públic fins a aconseguir el 50% de l'aforament i amb un màxim de 1.000 persones, sempre que es garantisca la distància de seguretat. Pel que respecta a les instal·lacions cobertes, l'aforament serà també del 50%, però en este cas amb un límit màxim de 500 espectadors. En estes instal·lacions també serà obligatori complir amb la distància de seguretat.

La nova reglamentació introduïx així mateix variacions en les competicions i entrenaments dels clubs, que els mateixos aplicaran i comunicaran als seus esportistes.

La resta de limitacions es mantenen com fins ara.

Inicialment, estes noves mesures estan vigents fins al pròxim 9 de maig.