Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en el sector del taxi

Des de hui i fins a les 23.59 hores del 4 de desembre es poden tramitar en la Seu Electrònica de l'Ajuntament
0
0
Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en el sector del taxi
Obert el termini per a sol·licitar les ajudes per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en el sector del taxi

S'han destinat 120.000 euros a estes ajudes, a les quals poden accedir els autònoms que van cessar la seua activitat o van reduir la seua facturació per damunt del 40%.

Hui dilluns, 23 de novembre, s'ha obert el termini per a sol·licitar les noves ajudes municipals dirigides a pal·liar els efectes de la crisi de la Covid-19 en el sector del taxi, una vegada publicades les bases en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Unes ajudes que es poden tramitar telemàticament a través de la Seu Electrònica –https://sede.benidorm.org/catalogo-de-servicios/movcov/– fins a les 23.59 hores del pròxim 4 de desembre. En el mateix apartat poden consultar-se els requisits d'accés a estes ajudes, "per a les quals s'han reservat 120.000 euros i que ascendixen a 350 euros per beneficiari", segons ha detallat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate.

De Zárate ha recordat que "esta nova línia d'ajudes municipals està dirigida a fer costat al sector del taxi, i més concretament als autònoms titulars de llicències de taxi o VTC amb domicili social a Benidorm que van haver de cessar la seua activitat a conseqüència de l'estat d'alarma, o que entre el 14 de març i el 19 d'abril van veure reduïda la seua facturació almenys en un 40% respecte als sis mesos anteriors". A més, "també estan obertes als qui no porten d'alta els sis mesos naturals exigits per a acreditar la reducció d'ingressos, valorant-se si escau el període real d'activitat".

El regidor de Mobilitat ha indicat que "amb estes ajudes volem contribuir, en la mesura que siga possible, a la recuperació i manteniment de l'ocupació i de l'activitat del transport de persones amb autotaxi, conscients que este sector ha sigut un dels més danyats en l'àmbit nacional per la crisi derivada de la pandèmia".