Nova senyalització en l'Ajuntament de Benidorm

0
0
Nova senyalització en l'Ajuntament de Benidorm
Nova senyalització en l'Ajuntament de Benidorm

L'Ajuntament de Benidorm ha instal·lat nous panells de senyalització en l'edifici consistorial per a facilitar als ciutadans la realització de tràmits o aclarir "qualsevol classe de dubte que puguen tindre" amb referència als servicis municipals, ha indicat la regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, una vegada han finalitzat els treballs de col·locació i de retolació amb vinils en les dependències administratives.

Ja es pot accedir amb facilitat als indicadors des de "cadascuna de les plantes i en les entrades principal i secundària de l'Ajuntament", ha precisat Pellicer. Els panells "totalment accessibles" informen el ciutadà de "quins departaments es trobaran" i com accedir-ne. Per a això s'ha utilitzat una tipografia clara "colors i formes geomètriques" que aclarixen i fan més eficient la seua comprensió. La senyalització s'ha realitzat en espanyol, valencià i anglés "perquè els residents estrangers puguen realitzar les seues gestions de manera més fàcil".

Ana Pellicer ha avançat també que, d'ací a poc temps, les pantalles informatives distribuïdes per l'Ajuntament, extensions i edificis municipals incorporaran esta informació i s'incidirà en l'ús de les noves tecnologies per a acostar encara més la informació a la ciutadania.