Nova campanya de neteja i desinfecció extraordinària en tots els barris de Benidorm

Els treballs els realitza una brigada especial composta per 6 operaris i 3 vehicles de la concessionària FCC
0
0
Operaris d'FCC en l'Avinguda Foietes este matí.
Operaris d'FCC en l'Avinguda Foietes este matí.

L'actuació tindrà una duració superior a les tres setmanes

La Regidoria de Neteja Viària ha iniciat una campanya de neteja i desinfecció extraordinària que en pocs dies cobrirà tots els barris de la ciutat. Així ho ha anunciat hui el regidor de Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, qui ha assenyalat també que l'actuació "no minvarà els treballs que es realitzen diàriament en parcs, col·legi, parades d'autobús o centres de tercera edat".

Este matí, al mateix temps que els operaris de l'empresa concessionària de la neteja viària, FCC, actuaven en el barri de Foietes, González de Zárate ha aclarit que cada torn de la brigada especial "està formada per sis especialistes i tres vehicles: un per a l'aigualeig, un altre de desinfecció i una agranadora".

"En primer lloc –ha precisat– l'aigualejadora "neteja la calçada, fins i tot de davall dels vehicles aparcats. La brutícia és retirada per l'agranadora i finalment es nebulitza un producte biocida ambiental, desinfectant, bactericida i fungicida". Després del pas de la brigada, els operaris del torn habitual de neteja repassen el recorregut i buiden les papereres en el carro porta poals.

González de Zárate ha posat l'accent que esta campanya extraordinària no suposa "per a res cap reducció del servici diari neteja de la ciutat", ni costara "ni un euro més a les arques municipals", ja que és "una actuació que des de l'Ajuntament i la concessionària hem cregut necessària donada l'actual situació d'emergència sanitària en la qual tots hem de col·laborar per superar".

Per aqueix motiu, la Regidoria de Neteja Viària, ha sol·licitat la col·laboració del Consell Veïnal, perquè es coordinen amb les associacions de veïns i "puguen comunicar qualsevol incidència o sol·liciten alguna actuació addicional en els barris". Els treballs que s'han iniciat en la Colònia Madrid, prosseguiran per Alfredo Corral, avingudes de Beniardà, Jaume I i Armada Espanyola fins a arribar a la Cala. A continuació, la brigada "es traslladarà les zones restants de Benidorm". La campanya extraordinària de neteja tindrà una duració de més tres setmanes i arribarà "absolutament a tots els barris de la ciutat".

"El que volem –ha posat l'accent De Zárate– és una desinfecció total de tot Benidorm". L'edil ha demanat a la ciutadania que "es cuide" eixint el menys possible de casa i "mantenint la distància de seguretat i la protecció", encara que l'Ajuntament "tire tota la carn a la graella" amb actuacions com esta campanya extraordinària.