Marina Carrillo i Paula Mayor encenen la festa a Benidorm

En l'Entrada de Penyes d'esta nit desfilaran al voltant de 230 col·lectius i més de 4.000 associats
0
0
Marina Carrillo i Paula Mayor encenen la festa a Benidorm
Marina Carrillo i Paula Mayor encenen la festa a Benidorm

A les 18.00 hores en punt, com mana la tradició, les reines de les Festes Majors Patronals de Benidorm, Marina Carrillo i Paula Mayor, han clamat "Senyor electricista, pot començar l'enllumenat artístic" perquè, al moment, les llums dels carrers Gambo i Martínez Alejos s'encengueren a l'uníson, així com la resta de les vies il·luminades per a l'ocasió. Els carrers de Benidorm ja lluïxen a festa.

Marina i Paula han estat acompanyades en tot moment per les seues corts d'honor, l'alcalde, Toni Pérez; el regidor de Festes; Jesús Carrobles; i els presidents de la Comissió i de l'Associació de Penyes 'Verge de Sofratge' Roberto Carretero i Coly Pérez, i també per centenars de veïns i visitants que no han volgut perdre's l'inici oficiós de la festa. No oblidem, que l'oficial tindrà lloc demà dissabte, després del volteig general de campanes al migdia.

A continuació, reines i dames han inaugurat el tradicional 'porrat' de la Via Emilio Ortuño i, seguidament, el recinte firal, situat al costat de la plaça de Bous.

A les 21.00 hores tindrà lloc un dels actes més multitudinari, l'Entrada de Penyes, els col·lectius festers que formen part de l'Associació. La desfilada partirà des del carrer Russafa i arribarà fins al carrer Gambo on està instal·lada la tribuna. Allí, reines i autoritats imposaran en els seus estendards i banderes oficials els tradicionals corbatins commemoratius. S'espera que intervinguen al voltant de 230 penyes i més de 4.000 associats.