L'espectacle eqüestre de Francisco Canales es podrà vore a Benidorm l'11 d'agost

0
0
L'espectacle eqüestre de Francisco Canales es podrà vore a Benidorm l'11 d'agost
L'espectacle eqüestre de Francisco Canales es podrà vore a Benidorm l'11 d'agost

30 cavalls de raça andalusa i 20 genets mostraran les seues habilitats en l'arena de la Plaça de Bous

L'espectacle eqüestre de Francisco Canales ha sigut presentat este migdia a Benidorm pel regidor de la Plaça de Bous, Jesús Carrobles, i el promotor d'espectacles, Andrés Barba. L'esdeveniment, que ha sigut qualificat per l'edil com a "grandiós", es podrà gaudir a partir de les 22.30 hores del divendres, 11 d'agost, en el cós benidormer.

Carrobles ha puntualitzat que esta exhibició equina s'ha programat amb la col·laboració de la Comissió de Festes Majors Patronals i per açò s'ha mostrat convençut que serà capaç d'atraure a la plaça un nombrós públic que "gaudirà dels cavalls i amb la música" d'un "espectacle únic" com el de Francisco Canales. Es tracta, a més, d'un esdeveniment indicat per a xiquets i majors, en el qual els cavalls, al costat de genets, amazones i 'balladores' es mouen al compàs de flamenc i sevillanes.

Per a Andrés Barba es tracta d'un espectacle "poc vist i molt vistós" en el qual "s'enaltix la bellesa i noblesa del cavall". Una exhibició basada en "la intel·ligència" de l'equí i "la unió" de la persona amb ell. Barba ha deixat subratllat que en l'espectacle "no hi ha maltracte animal".

Les entrades per a l'esdeveniment es poden adquirir anticipadament en el quiosc de la Plaça de la Hispanitat i en la Plaça de Bous el mateix dia 11 a partir de les 11.00 hores. L'entrada d'adult té un cost de 12 euros i la infantil (de 5 a 12 anys), costa 6. L'organització distribuirà també 3.000 entrada gratuïtes infantils que podrà ser utilitzades si els xiquets acudixen acompanyats d'un adult que haja adquirit la seua al preu oficial de venda.