Les tres platges de Benidorm revaliden un any més la bandera 'Q' de Qualitat Turística

La primera tinenta d'alcaldia i la regidora de l'àrea recullen esta distinció concedida per l'ICTE de mans de la ministra de Turisme
0
0
Les tres platges de Benidorm revaliden un any més la bandera 'Q' de Qualitat Turística
Les tres platges de Benidorm revaliden un any més la bandera 'Q' de Qualitat Turística

Les platges de Llevant, Ponent i Mal Pas han revalidat un any més la bandera 'Q' de Qualitat Turística, amb la qual es reconeix l'aposta decidida dels Ajuntaments per l'aplicació de normes de gestió de qualitat en este cas aplicades a les platges. La primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, i la regidora de Platges, Mónica Gómez, han recollit hui este guardó de mans de la ministra de Turisme, Reyes Maroto, en un acte celebrat a Madrid organitzat per l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Gómez ha assenyalat que "la 'Q' de Qualitat Turística ve a confirmar una vegada més el compromís de Benidorm amb la qualitat dels serveis de les seues platges, així com el treball diari en la gestió d'estes, sumant-se a més a altres reconeixements com la Bandera Blava i la de Qualitur que ja onegen en Llevant, Ponent i Mal Pas".

L'edil ha destacat que "a més de la qualitat, enguany sumem per a les nostres platges un nou factor clau i indispensable: el de la seguretat sanitària". Gómez ha recalcat que "gràcies al disseny i aplicació del nostre projecte 'Benidorm Beach Safety', garantim la distància de seguretat entre els usuaris de les platges perquè puguen gaudir d'elles en la llibertat de sentir-se segurs i protegits".

'Benidorm Beach Safety' és un sistema modulable i versàtil que s'adapta a la demanda i necessitats que a cada moment presenten les platges, que s'han configurat en parcel·les de 16 metres quadrats –amb una ocupació màxima que oscil·la entre les 4 i les 5 persones– i dividit en tres espais per a majors de seixanta anys, per a població en general i per a les hamaques gestionades per l'empresa concessionària. Així mateix, s'han establit corredors que connecten la mar i les parcel·les, i una franja de 6 metres per al trànsit per als vianants entre la riba i les parcel·les.