Les platges, protagonistes de la 'Nit de Sant Joan' a Benidorm

0
0
Les platges, protagonistes de la 'Nit de Sant Joan' a Benidorm
Les platges, protagonistes de la 'Nit de Sant Joan' a Benidorm

Una nit sense incidents gràcies als reforços de personal en seguretat i neteja

Les platges de Benidorm han sigut les protagonistes de la 'Nit de Sant Joan' a Benidorm. Milers de persones es van reunir en Llevant, Ponent i Mal Pas per a celebrar l'arribada del solstici d'estiu.

La platja de Llevant ha sigut la preferida pels més joves. La festa organitzada per Ociobal (l'associació de pubs i discoteques), amb la col·laboració de la Comissió de Festes Majors Patronals, va congregar els amants de la música electrònica i els ritmes del Carib en una macro festa de llum i so. En contraposició, Ponent ha sigut la triada pels grups d'amics de més edat i famílies al complet per a saltar les ones, com dicta la tradició.

El dispositiu especial de l'Ajuntament per a esta nit, compost per 30 agents de reforç en la Policia Local, Protecció Civil i personal complementari en els servicis de socorrisme i neteja ha permés que Benidorm haja viscut una nit sense incidències. El regidor de Platges i Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez, ha confirmat la "Inexistència de contratemps destacables", ha felicitat els funcionaris i al personal de l'empresa concessionària de la neteja "perquè a primera hora de la tot estava a punt" per a rebre als banyistes. Martínez també ha agraït el "comportament cívic" demostrat per la immensa majoria dels qui han triat Benidorm per a viure la nit més curta de l'any.