L'eixida de la vintena etapa de 'La Vuelta' projecta la imatge internacional de Benidorm en més de 190 països

0
0
L'eixida de la vintena etapa de 'La Vuelta' projecta la imatge internacional de Benidorm en més de 190 països
L'eixida de la vintena etapa de 'La Vuelta' projecta la imatge internacional de Benidorm en més de 190 països

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, tallen la cinta d'eixida des del Passeig de Llevant

Milers de persones animen a l'escamot al llarg del recorregut 'neutralitzat' pels carrers més emblemàtics de la ciutat

La ciutat de Benidorm s'ha convertit hui en el perfecte aparador per a projectar en l'àmbit internacional 'La Vuelta' ciclista a Espanya, la imatge turística de la mateixa ciutat, així com la imatge d'Espanya en un dels esdeveniments esportius protagonistes del present estiu. El Passeig de Llevant ha acollit hui, a les dotze del migdia i davant el fervor de milers d'afeccionats al ciclisme, veïns i turistes, l'eixida de la vintena etapa de 'La Volta', que la cadena Teledeporte retransmet en directe des del seu inici.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el president de la Diputació d'Alacant, César Sánchez, han sigut els encarregats de realitzar el tall oficial de la cinta en l'eixida neutralitzada, que ha tingut lloc a les dotze del migdia en la Passeig de Llevant. Milers de veïns, turistes i afeccionats al ciclisme s'han concentrat en la platja i en els carrers del recorregut per a animar a l'escamot, comandat pel Colombià Nairo Quintana de l'equip Movistar, que també ha sentit el respatler de bona part dels més de mil colombians establits a Benidorm, que li han animat amb crits de suport i banderes de Colòmbia.

El senyal televisiu de Teledeporte arriba a més de 190 països, en els quals Benidorm ha estat present en pantalla durant prop de vint minuts, temps que l'escamot ha tardat a cobrir el recorregut per la ciutat. Este recorregut s'ha iniciat en la primera línia de la platja de Llevant, per a recórrer després l'avinguda d'Europa, Comunitat Valenciana, Alfonso Puchades, Jaume I, Armada Espanyola, Murtal, Joan Pau II i Alcalde Eduardo Zaplana. Des d'ací ha enllaçat amb la CV-70 per a endinsar-se en les carreteres de la Marina Baixa en una etapa considerada decisiva, de les dites 'trencacames' i que culminarà amb l'ascensió de 22 quilòmetres a l'alt d'Aitana.

Toni Pérez ha manifestat la importància que esta etapa servisca d'aparador per a 'la millor cara de Benidorm, una ciutat els veïns de la qual i turistes s'han bolcat en els carrers per a veure l'eixida d'esta etapa decisiva'. Pérez ha afegit que 'Benidorm ha sabut lluir les seues millors gales amb un recorregut fet perquè tothom veja i gaudisca les meravelles de la nostra ciutat, les nostres excel•lents platges, amb imatges aèries i amb esta llum que té Benidorm"

Tenint en compte la cobertura televisiva internacional de la prova i la seua projecció promocional s'han mostrat els elements més significatius i representatius de la ciutat, com són les platges, grans avingudes, l'skyline i l'entorn natural. L'alcalde ha incidit que només a Espanya La Vuelta compta amb una mitjana d'1,4 milions espectadors diaris, amb becs de fins a 2 milions. En el plànol internacional, l'audiència és superior en països com Holanda o Dinamarca, i a Bèlgica –"un dels nostres mercats més fidels"- arriba al 50% de share. A esta cobertura ha de sumar-se la presència de periodistes de més 25 països.