L’edifici central de l’Ajuntament tanca les seues portes i suspén la seua activitat després de detectar-se un cas de COVID-19

Per prevenció, l’alcalde decreta l’aïllament domiciliari del personal que treballa en l’edifici
0
0
Ajuntament de Benidorm.
Ajuntament de Benidorm.

Des de hui i fins a un altre avís, l'edifici central de l'Ajuntament de Benidorm tanca les seues portes i suspén la seua activitat després d'haver confirmat Salut Pública a les 14.30 hores d'este dilluns un cas de COVID-19 en un empleat municipal. Després de conéixer-se este cas, l'alcalde, Toni Pérez, ha decretat "procedir al tancament i suspensió de tota l'activitat municipal en la seu central de l'ajuntament", i que "tots els treballadors/es municipals, així com qualsevol personal que exercisca les seues funcions de treball habitualment en estes instal·lacions se sotmeten "a les mesures d'autoprotecció i aïllament domiciliari per cas lleu a partir d'este moment".

L'alcalde ha explicat que "en esta mena de casos els protocols del Ministeri de Sanitat i de la Generalitat Valenciana establixen com a mesura a seguir l'autocontrol de símptomes dins de la normalitat laboral". No obstant això, "per prudència i aprofundint en la línia preventiva que ha seguit esta Administració en la gestió del coronavirus des del primer moment, hem decidit que el personal municipal i de les concessionàries que treballen diàriament en la seu central suspenga la seua activitat i romanga a les seues cases".

En este sentit, i tal com recull el decret, estos protocols "no exigixen majors mesures respecte dels contactes laborals, considerats esporàdics, que l'autocontrol d'aparició de símptomes dins de la normalitat laboral".

Durant el temps que l'edifici central de l'Ajuntament estiga tancat i sense activitat, es podrà accedir a la carta de servicis municipals a través de la Seu Electrònica (sede.benidorm.org) i, en el seu cas, a través de les Extensions Administratives Municipals.