L'AODL llança el Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' amb el qual formarà i contractarà durant un any a 20 persones desocupades

Prestaran servici en diferents instal·lacions i espais municipals
0
0
L'AODL llança el Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' amb el qual formarà i contractarà durant un any a 20 persones desocupades
L'AODL llança el Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' amb el qual formarà i contractarà durant un any a 20 persones desocupades

El projecte ascendix a 535.000 euros i contempla un equip docent de fins a 6 professionals

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de l'Ajuntament posarà en marxa a la fi de desembre el Taller d'Ocupació 'Benidorm IX', un programa amb el qual durant un any formarà i contractarà 20 persones desocupades. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha assenyalat que "esta nova edició es desenvoluparà en dos modalitats formatives 'Operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització' i 'Operacions auxiliars de servicis administratius i generals', que inclouen al seu torn 'Paviments i obra de paleta d'urbanització' i 'Activitats administratives en la relació amb el client' respectivament".

Gómez ha explicat que "durant dotze mesos els participants en este programa rebran formació teoricopràctica i seran contractades per l'Ajuntament". En cadascuna d'estes especialitats "es formaran 10 persones, que en la part pràctica prestaran servici d'informació i atenció al ciutadà en dependències municipals i realitzaran labors de reparació en espais públics, com el Parc de l'Aigüera".

Este programa compta amb una subvenció de 480.412,80 euros per part de LABORA, mentre que l'Ajuntament aporta 55.000 euros. En total, la dotació per al Taller d'Ocupació 'Benidorm IX' ascendix a 535.412,80 euros.

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local ha recordat que "són ja huit les edicions d'esta mena de programes que s'han completat i que han servit per a millorar l'ocupabilitat de les persones participants, que han incrementat i diversificat les seues capacitats i coneixements en diferents especialitats formatives".

Les persones desocupades interessades a participar com a alumnes/treballadors del taller 'Benidorm IX' han de posar-se en contacte amb l'Oficina LABORA de la ciutat en el telèfon 965 850 188 i sol·licitar la seua inscripció indicant l'especialitat formativa i el codi corresponent: 'Operacions auxiliars d'acabats rígids i urbanització' (codi: EOCB0209) o 'Operacions auxiliars de servicis administratius i generals (codi: ADGG0408).

Així mateix, s'iniciarà el procés per a contractar el personal directiu i docent que s'encarregarà de la part formativa del programa: 1 director/a; 1 docent de l'especialitat d'Obra de paleta; 1 docent de l'especialitat Administratiu; 1 docent de suport; 1 auxiliar administratiu i un docent de Prevenció de riscos laborals. Les bases per a optar a estos llocs poden consultar-se en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica de l'Ajuntament (https://sede.benidorm.org/inicio).