L'alcalde destaca la importància de drons en la gestió de servicis i actuacions municipals

Toni Pérez subratlla la col·laboració de la Universitat Politècnica de València i la participació d'unitats de drons de l'UME, Forces i Cossos de Seguretat, organismes policials i empreses en el Congrés de drons
0
0
En la fotografia, l'intendent de la Policia Local, Carlos López; el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez; l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; i el professor Israel Quintanilla, de la Universitat Politècnica de València.
En la fotografia, l'intendent de la Policia Local, Carlos López; el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez; l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; i el professor Israel Quintanilla, de la Universitat Politècnica de València.

Després de la presentació de sistemes específics de seguiment i anti drons, l'activitat del segon congrés de drons policials ha traslladat la seua activitat a les instal·lacions d'Heliactivo on s'han efectuat les demostracions dels equips que empreses, institucions, organismes, cossos policials i unitats d'emergència i rescat operen en les seues accions.

Com a colofó de l'activitat congressual s'han realitzat les pràctiques i evolucions pràctiques dels drons en missions específiques com les que es presenten en el dia a dia de les unitats que els operen.

Toni Pérez, ha aprofitat l'ocasió per a agrair als assistents i ponents l'elecció, novament, de Benidorm per a "posar en comú reglamentacions i protocols d'actuació una vegada la normativa s'està acostant a la realitat dels servicis que ja ens proporcionen els drons". Específicament ho ha fet tant al professor Israel Quintanilla (UPV) com a l'Associació Cultural de la Policia Local de Benidorm i la Prefectura del Cos per l'organització del congrés i els que ha felicitat pels resultats aconseguits.

L'alcalde ha destacat que Benidorm aposta per la innovació i el més complet ús de les possibilitats de la tecnologia al servei dels ciutadans i que a més de "pionera en la consecució de la certificació de Destinació Turística Intel·ligent està immersa ara en els nous projectes d'usos de drons en les propostes, també pioneres, de dos programes d'Unió Europea".

En este sentit ha assenyalat les excel·lents característiques que reunix Benidorm i el seu entorn més immediat per a efectuar aquests tests i demostracions, tant del congrés com de les propostes europees, i la implicació municipal en fórmules de progrés per a millorar els servicis que es presten als ciutadans.