L'Ajuntament lliurarà el dimecres màscares a la població de més de seixanta-cinc anys

L'horari de recollida en els sis punts de lliurament habilitats serà de 09.30 a 13.30 hores
0
0
L'Ajuntament lliurarà el dimecres màscares a la població de més de seixanta-cinc anys
L'Ajuntament lliurarà el dimecres màscares a la població de més de seixanta-cinc anys

L'Ajuntament de Benidorm realitza este dimecres, 8 de juliol, "una altra onada de repartiment de màscares entre la població de més de seixanta-cinc anys empadronada a la ciutat", segons ha informat hui l'alcalde, Toni Pérez. Igual que en lliuraments anteriors, el repartiment de màscares es farà en els sis punts disposats per l'Ajuntament per al programa municipal 'Menjadors a casa', en horari de 09.30 a 13.30 hores. Les persones majors de seixanta-cinc anys podran recollir les màscares aportant el seu DNI en el punt habilitat més pròxim al seu domicili: Casa del *Fester, centres socials 'José Llorca Linares' i La Torreta, i CEIPs El Murtal, Ausiàs March i Els Tolls.

Toni Pérez ha assenyalat que "la prevenció continua sent la forma més efectiva de combatre la Covid-19, per això hi ha l'obligació legal d'usar màscara sempre que no es puga mantindre una distància física d'almenys 1,5 metres".

L'alcalde ha recordat que "dins de les labors d'atenció a la població realitzades per l'Ajuntament durant l'estat d'alarma, va estar el repartiment d'estos dispositius de protecció entre tota la ciutadania empadronada, facilitant així l'accés a les màscares i contribuint a la prevenció i a no incrementar la despesa en les llars". "Ara –ha afegit–, una vegada alçat l'estat d'alarma i finalitzades totes les fases de la desescalada, oferim una nova dispensa de màscares a la població més vulnerable a la Covid-19, a la qual també hem volgut protegir de manera especial en l'ús de les nostres platges, configurant per a ells espais específics".

Com en anteriors ocasions, personal municipal i voluntaris de la Xarxa d'Ajuda Col·lectiva (#XAC) atendran els sis punts habilitats per al repartiment de màscares, on també es procedirà al lliurament dels menús setmanals del programa 'Menjadors a casa', que l'Ajuntament mantindrà durant tot el mes de juliol.