L'Ajuntament exposa una selecció de dibuixos dels escolars del programa municipal 'Menjadors a casa'

La temàtica dels treballs és la primera eixida feta pels menors després del confinament i podran vore's en l'Espai d'Art
0
0
L'Ajuntament exposa una selecció de dibuixos dels escolars del programa municipal 'Menjadors a casa'
L'Ajuntament exposa una selecció de dibuixos dels escolars del programa municipal 'Menjadors a casa'

Un jurat triarà el millor dibuix de cada punt de lliurament, que es premiarà amb un lot de material escolar

L'Ajuntament de Benidorm exposa des d'este dijous, 23 de juliol, una selecció de 150 dibuixos presentats per escolars del programa municipal 'Menjadors a casa' en els quals es plasma com va ser la seua primera eixida després del confinament. L'alcalde, Toni Pérez, ha explicat que "al maig vam proposar esta activitat als escolars que estaven participant en 'Menjadors a casa' i vam tindre una resposta massiva, ja que van ser més de 400 els dibuixos rebuts". "Ara –ha afegit– volem exposar part d'estos treballs i llançar un concurs entre els dibuixos seleccionats".

"Durant tot el confinament –ha indicat l'alcalde–, els xiquets i xiquetes de Benidorm han tingut un comportament exemplar igual que en les seues eixides, per això hem volgut reconéixer la seua actitud i l'enteresa amb la qual han afrontat esta situació fent-los protagonistes d'una exposició en un dels espais expositius més important de la ciutat".

Toni Pérez ha explicat que "des de les Regidories d'Educació i Cultura s'han seleccionat 25 dibuixos per cadascun dels sis punts de repartiment del programa 'Menjadors a casa' fins a conformar així una mostra de 150 treballs". A l'hora de triar els dibuixos "s'ha tingut en compte l'edat dels menors, perquè la selecció siga la més representativa possible".

Una vegada oberta la mostra, que es podrà visitar fins a finals d'agost, un jurat avaluarà tots els treballs exposats i seleccionarà el millor de cada punt de lliurament, sis en total. Els sis guanyadors rebran com a premi "un lot de material escolar per al pròxim curs escolar 2020/2021".