L'Ajuntament dotarà de vestuaris l'auditori Óscar Esplá i crearà nous banys públics

Les obres s'iniciaran després de les Festes Majors Patronals
0
0
L'Ajuntament dotarà de vestuaris l'auditori Óscar Esplá i crearà nous banys públics
L'Ajuntament dotarà de vestuaris l'auditori Óscar Esplá i crearà nous banys públics

Les noves condícies donaran servici també als esdeveniments de la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

L'Ajuntament de Benidorm té previst seguir millorant les instal·lacions de l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'*Aigüera, després d'haver substituït en 2017 en paviment del cercle central. Concretament, es dotarà l'auditori de vestuaris i de nous banys públics, segons han informat hui els regidors d'Obres, Cultura i Festes, José Ramón González de Zárate, Ana Pellicer i Jesús Carrobles. Uns banys públics que també donaran servici als esdeveniments que se celebren en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

De Zárate ha indicat que les obres començaran després de la celebració de les Festes Majors Patronals i una vegada finalitzada la temporada anual d'actuacions i esdeveniments en este recinte.

L'edil ha destacat que amb estes obres "intentem complir dos objectius bàsics". En primer lloc, dur a terme una de les mesures incloses en l'acord de pressupostos aconseguit amb el grup municipal Ciutadans (Cs) que va demanar que es dotara l'auditori Óscar Esplá de vestuaris, ja que actualment "quan hi ha actuacions els artistes no disposen d'un espai tancat i habilitat per a canviar-se".

Esta actuació serà a càrrec d'una empresa i contempla la creació d'un habitacle per a hòmens i un altre per a dones, totalment preparats com a camerinos i que es complementaran amb els actuals banys de l'auditori, situats en la posterior de l'escenari de l'auditori.

De Zárate ha assenyalat que "aprofitant que es realitzarà esta obra en l'auditori" s'ha considerat oportuna realitzar una altra actuació per a pal·liar la falta de banys públics en este recinte i en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya. El regidor ha explicat que "actualment quan hi ha una actuació en l'Óscar Esplá, el públic no pot utilitzar els banys de l'auditori per a evitar entorpir el muntatge i desenvolupament de l'activitat", mentre que "quan l'esdeveniment es realitza en la plaça de Ses Majestats Reis d'Espanya és necessari instal·lar condícies ecològiques, que de vegades donen problemes".

Per este motiu s'haja optat per reconvertir part d'un dels magatzems de l'auditori en nous banys públics. Així, està prevista la creació d'un lavabo femení i per a persones amb mobilitat reduïda —que comptarà amb quatre sanitaris— i un altre per a hòmens, l'entrada dels quals se situarà en el passadís que connecta l'auditori i la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, de tal manera que es pot usar amb normalitat durant els esdeveniments. Esta obra l'executaran els servicis tècnics municipals.