L'Ajuntament condiciona el Passatge Marconi per a fer-ho més accessible i adequar-lo a l'entorn

Esta actuació està inclosa en el contracte de 'Manteniment i millora de la via pública', i contempla també la millora de la xarxa de pluvials
0
0
L'Ajuntament condiciona el Passatge Marconi per a fer-ho més accessible i adequar-lo a l'entorn
L'Ajuntament condiciona el Passatge Marconi per a fer-ho més accessible i adequar-lo a l'entorn

L'Ajuntament de Benidorm ha inclòs dins de les actuacions del contracte de 'Manteniment i millora de la via pública entorn d'instal·lacions municipals i conservació de l'accessibilitat' el condicionament i adequació del Passatge Marconi. Una actuació amb la qual es pretén "millorar l'accessibilitat i mobilitat per als vianants" i "donar continuïtat a la urbanització" d'esta via, acomodant-la a l'entorn, segons ha explicat hui l'alcalde, Toni Pérez. A més, esta actuació inclou "la millora de la xarxa de pluvials del passatge" i la connexió del baixant dels edificis a esta, "aportant solucions a problemes que podrien ser substancials amb l'arribada de pluges".

L'alcalde ha recordat que temps arrere "vam fer ja l'entroncament del passatge amb l'avinguda Jaume I a l'altura de la rotonda situada enfront del cementeri 'Mare de Déu del Sofratge', i ara donem continuïtat a aqueixa urbanització fins a la primera línia de platja" amb este projecte, que "esperem tindre executat abans que finalitze l'any".

Toni Pérez ha indicat que l'Ajuntament està aprofitant "este moment de baixa activitat tant comercial com de restaurants, bars i hotels" a causa de la pandèmia, per a realitzar actuacions orientades a "que la ciutat s'adapte, millore i cresca seguint els criteris d'accessibilitat".

A més, en este cas, la millora de l'accessibilitat porta aparellada una millora estètica perquè "este passatge, molt transitat, oferisca una nova imatge".

Toni Pérez ha destacat que "continuem avançant en la nostra política de cirurgia urbana, intervenint en espai que són millorables" a través d'un contracte amb el qual s'han executat ja 24 actuacions "en pràcticament tots els barris de Benidorm". Concretament, entre altres actuacions, amb càrrec a este contracte de 700.000 euros s'han construït dos rotondes en l'avinguda Severo Ochoa, s'ha adequat l'entorn de la Torre de Morals, s'ha actuat als carrers Russafa i l'Ametlla de Mar, així com en l'encreuament de Ferreries i El Pont, plaça de les Tendes, Parc de Foietes, tram final del Passeig de Llevant, rampa d'accés a la platja a l'altura del Torrejó, i escales del Passeig de Tamarindes. A més, s'han instal·lat fanals solars i a hores d'ara s'està restaurant la Rosa dels Vents situada en la intersecció dels carrers Gambo i Martínez Alejos.