L'Ajuntament de Benidorm actualitza la Guia de Recursos per a l'Ocupació i la Formació

0
0
L'Ajuntament de Benidorm actualitza la Guia de Recursos per a l'Ocupació i la Formació
L'Ajuntament de Benidorm actualitza la Guia de Recursos per a l'Ocupació i la Formació

Està dirigida a estudiants, treballadors en actiu, aturats, empreses i institucions

La Regidoria d'Ocupació i l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) posen a la disposició de les persones interessades una nova edició actualitzada, l'onzena, de la 'Guia de Recursos per a l'Ocupació i la Formació' que assessora, de manera concisa i àgil, a aquelles persones que pretenguen millorar la seua situació laboral. L'obra està especialment dirigida a estudiants, treballadors en actiu, aturats, empreses i institucions.

Amb este treball "volem oferir una informació el més útil i detallada possible per a facilitar l'accés a la formació i l'ocupació en el nostre entorn més proper", ha manifestat la regidora d'Ocupació, María Jesús Pinto, en la seua presentació. "És un complement indispensable en les labors que es duen a terme des de la AODL", especialment en el referent "a la creació d'empreses i suport als emprenedors".

La 'Guia' detalla l'oferta formativa en la ciutat, tant en el referent l'ensenyament reglat, com en l'específic per a l'ocupació. També assessora sobre sol·licitud de beques, intercanvis, orientació laboral i formació ocupacional. Entre les seues pàgines es pot trobar la informació necessària per a la creació d'empreses i una secció dedicada a col·lectius específics, com les persones amb mobilitat reduïda.

La 'Guia de Recursos per a l'Ocupació i la Formació' ha sigut elaborada per Ocupació en col·laboració amb la Regidoria d'Educació i ha merescut una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant. La present edició consta de 800 exemplars que es distribuiran en instituts d'Educació Secundària, associacions empresarials i sectorials, sindicats, associacions i a totes les entitats o organismes que la sol·liciten. També formarà part del material que es lliura a les persones que participen en els programes de la AODL.