L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local i Avibe col·laboren en l'impuls d'accions formatives

Els participants es formaran a l'octubre i novembre en matèries protocol intercultural i el treball en una agència de viatges
0
0
L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local i Avibe col·laboren en l'impuls d'accions formatives
L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local i Avibe col·laboren en l'impuls d'accions formatives

La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha mantingut una trobada amb el president de l'Associació Empresarial d'Agències de Viatge de Benidorm (Avibe), Juan José Pérez Parker, per a reforçar les línies de col·laboració entre totes dos institucions orientades a desenvolupar iniciatives en matèria formativa. Actualment, Avibe compta amb un total de 27 agències de viatge associades, que representen al 88% dels operadors turístics tant nacionals com estrangers en la Costa Blanca.

Mónica Gómez ha comentat que "el mes d'abril passat es va signar, per part de l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, un conveni amb l'associació Avibe amb l'objectiu d'impulsar accions formatives que contribuïsquen a la creació d'ocupació en el sector i millorar la qualificació i coneixements dels participants".

Precisament hui s'han concretat les dates per a la realització de les diferents accions, que se centraran en matèries com el protocol intercultural aplicat a les empreses turístiques, durant dos jornades que se celebraran a l'octubre; i una tercera, programada per al 26 de novembre, en la qual representants de les diferents empreses del sector de les agències de viatge exposaran les possibilitats d'ocupació que oferixen les mateixes.

Encara que estes activitats estan dirigides principalment als associats d'Avibe, també estan obertes a emprenedors i empresaris aliens a l'entitat, així com a totes aquelles persones interessades a treballar en el sector.

El president de l'associació, Juan José Pérez Parker, ha agraït a l'Ajuntament de Benidorm "el seu compromís amb el sector" que representa. Així mateix, ha recalcat que "la realització de programes formatius específics centrats en el sector turístic en col·laboració amb l'AODL està tenint resultats positius, tant per als nostres associats com per a les persones que han participat en els programes formatius que anem desenvolupant conjuntament des de fa ja tres anys".