Joventut organitza dos cursos de busseig d'Iniciació i Open Water Diver

En tots dos, les immersions es realitzaran a l'illa de Benidorm
0
0
Joventut organitza dos cursos de busseig d'Iniciació i Open Water Diver
Joventut organitza dos cursos de busseig d'Iniciació i Open Water Diver

Després de l'èxit de les anteriors edicions, la Regidoria de Joventut ofereix de nou este estiu dos cursos de busseig amb immersions programades a l'entorn de l'illa de Benidorm. El regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que “la novetat d'enguany és que després del canvi legislatiu que s'ha produït pot participar qualsevol persona interessada a partir dels 10 anys”.

El primer curs, d'Iniciació, es realitzarà en una sola jornada, la del 20 de juliol, en horari de vesprada. El preu de matrícula serà de 40 euros.

L'edil ha assenyalat que “en este curs es durà a terme una introducció, que inclourà les instruccions per al busseig amb equip autònom i normes de seguretat”. Posteriorment, “es repartirà el material i es traslladarà als alumnes a l'illa de Benidorm, on es realitzarà una immersió d'uns 30 minuts a uns 6 metres de profunditat”.

Pel que respecta al segon curs, ‘Open WaterDiver, es desenvoluparà en horari de vesprada els dies 10, 11, 17 i 18 d'agost i el preu de matrícula serà de 250 €. Compta amb una part teòrica, una part pràctica en aigües confinades i quatre immersions de 30 minuts en aigües obertes. Pérez ha explicat que “el més destacat d'este curs és que els alumnes que obtenen la titulació Open Water Diver poden bussejar en qualsevol lloc del món”.

El tècnic de Joventut, José Romeu, ha recordat que, com en tots els cursos que es realitzen a través de la Regidoria, hi haurà llista d'espera per als interessats que no complisquen els requisits d'edat.

La inscripció pot realitzar-se des de hui mateix en el Centre d'Informació Juvenil.