Joventut llança el Concurs de Fotografia '#BenidormTeEspera'

Les imatges hauran de mostrar un espai a l'aire lliure de la ciutat i a una persona amb la samarreta amb l'etiqueta facilitada a l'efecte per l'organització
0
0
Joventut llança el Concurs de Fotografia '#BenidormTeEspera'
Joventut llança el Concurs de Fotografia '#BenidormTeEspera'

Les tres millors fotografies obtindran una càmera d'aventura

La Regidoria de Joventut, que dirigix Jaime Jesús Pérez, ha posat en marxa el Concurs de Fotografia '#BenidormTeEspera' per a "donar a conéixer la creativitat dels joves, al mateix temps que promocionem la nostra ciutat i li donem encara més visibilitat en xarxes socials, i més concretament en Instagram, potser la xarxa més potent en el que a imatge es referix".

Pérez ha assenyalat que "este concurs de fotografia pren l'etiqueta BenidormTeEspera llançat per l'Ajuntament en les primeres setmanes de la pandèmia i amb el qual la ciutat porta prop d'un any mostrant-se al món el que Benidorm oferix. Una etiqueta que pràcticament s'ha convertit en un senyal d'identitat i que molts usuaris de les xarxes socials han incorporat a les seues publicacions de manera recurrent".

El regidor de Joventut ha explicat que "les fotografies a concurs han de ser inèdites i d'exclusiva autoria de qui les presente", i hauran de "ser preses en un lloc exterior de Benidorm i mostrar a una persona portant la samarreta que l'organització facilitarà als participants, en la qual s'exhibix el #BenidormTeEspera i que han sigut donades a l'Ajuntament per l'empresa local Native World". Les samarretes seran entregades als participants en el Centre d'Informació Juvenil, situat en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

A més, i com a requisit indispensable per a confirmar la participació en el certamen, els usuaris hauran de seguir els perfils en Instagram de l'Ajuntament (@ayuntamientodebenidorm) i de la Regidoria de Joventut (@juventudbenidorm), publicar la seua fotografia acompanyada de l'etiqueta #BenidormTeEspera i etiquetar en la mateixa a la Regidoria.

Pérez ha informat que "les tres millors fotografies rebran com a premi una càmera d'aventura amb wifi i amb carcassa aquàtica per a poder submergir-la fins a 30 metres de profunditat". Per a establir el veredicte, el jurat, format per cinc persones vinculades a l'àmbit de la imatge i de la joventut, valorarà la creativitat de la fotografia, qualitat, adequació del contingut, originalitat i impacte del missatge.

"Creiem –ha aprofundit el regidor– que este certamen és una magnífica oportunitat per a veure Benidorm a través dels ulls i de la creativitat de la nostra població jove, i continuar recordant a tothom que la ciutat estarà encantada d'acollir-los quan es reactive la mobilitat i l'activitat turística". Per això, les imatges presentades a concurs podran ser utilitzades en els perfils oficials de l'Ajuntament i de la Regidoria de Joventut en activitat, fullets, cartells i exposicions gratuïtes, públiques i virtuals tant en la web com en les xarxes socials municipals.

El termini de presentació està obert des de hui i fins al 30 d'abril i només es permetrà una imatge per participant.