Imalsa II proclama a la seua nova banderera que representarà el barri per tot Benidorm

0
0
Imalsa II proclama a la seua nova banderera que representarà el barri per tot Benidorm
Imalsa II proclama a la seua nova banderera que representarà el barri per tot Benidorm

Lorenzo Martínez va actuar de pregoner d'unes festes en les quals "tots són ben rebuts"

La crida anual a la festa que, des de fa 34 anys convoca als veïns del barri Imalsa II, reunia anit a centenars de persones que van donar la benvinguda a la seua nova banderera, Sofia Medina, en un acte en el qual va actuar com a pregoner el regidor Lorenzo Martínez i en el qual van estar presents l'alcalde, Toni Pérez, l'edil de Festes, Jesús Carrobles, companys de corporació, representants de les entitats festeres de Benidorm i la directiva de la comissió amb la seua presidenta, Rocío Novella i la banderera eixint, Mari González, al capdavant.

Lorenzo Martínez, en el seu intens i emotiu discurs, va definir a les festes d'"úniques" i va destacar d'elles el fet d'haver sabut convertir "un barri en una família", on "tots són ben rebuts com així vàreu fer amb mi". Martínez va realitzar un recorregut per la seua infància i joventut en eixos carrers i va nomenar afectuosament molts dels presents pels seus sobrenoms de correries. També va tindre paraules de record per als que ja no estan entre nosaltres i va animar als presents a gaudir d'uns apassionants dies d'alegria "on els xicotets i no tan xicotets s'ho passen d'allò més bé", posant l'accent principalment en la "tradicional paella" del diumenge.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va desitjar que les festes siguen "el punt de convivència que sempre han sigut" i va lloar el paper de les seues abanderades que, com Mari González "ha sabut portar el nom de Imalsa per tots els barris de Benidorm" i Sofia Medina que "ho va a fer igual de bé".

Tot seguit, les diferents entitats festeres de Benidorm van pujar a l'escenari, on va tindre lloc el tradicional intercanvi de presents. Després de la interpretació dels himnes de Benidorm i de la Comunitat Valenciana, els focs artificials van donar peu a un vi d'honor amb el qual es va posar a l'acte punt final.