Humor i monòlegs en el Juliol Iglesias amb Martita de Graná

Esta nit, el Coque Malla més acústic sonarà a les Benidorm Summer Nights
0
0
Martita de Graná en el Julio Iglesias.
Martita de Graná en el Julio Iglesias.

La còmica Martita de Graná, una de les influenciadores de l'humor més mediàtiques d'Espanya i fenomen viral de la quarantena, va actuar anit a l'auditori 'Julio Iglesias' del Parc de l'Aigüera on va presentar el seu espectacle 'Mi padre flipa' dins de la programació de les Benidorm Summer Nights, que organitza la Regidoria de Festivals i Esdeveniments, que dirigix Jesús Carrobles, juntament amb Produccions Baltimore.

Amb un aforament ampliat pràcticament al miler de persones i amb totes les mesures de seguretat que exigix la normativa sanitària per a fer front a la Covid-19, l'artista granadina va presentar el seu espectacle de monòlegs davant un públic majoritàriament femení, entre els quals destacaven alguns acompanyants de l'altre sexe, dianes còmplices dels dards humorístics als quals ens va acostumar l'andalusa durant el recent període de confinament.

El de Martita de Graná és un humor sa amb alguna expressió pujada de to però que, donades les hores i l'absència de menors, quasi podria qualificar-se de blanc. Amb la desimboltura habitual amb la qual s'ha donat a conéixer en les xarxes socials a base de vídeos curts, gravats per ella mateixa amb un telèfon mòbil, va posar els punts sobre les is de la manera que millor li ix i sap, rient-se de si mateixa i arrossegant la riallada al respectable.

Per un dia, el concert acústic ha sigut substituït en el cicle Benidorm Summer Nights per la desimboltura en narrar la quotidianitat d'una ciutadana normal amb la qual el públic, i no sols el femení, s'identifica. I més encara en una societat necessitada d'alegria en temps de pandèmia.

Les Benidorm Summer Nights continuaran esta nit en el 'Julio Iglesias' amb l'esperat acústic de Coque Malla, dins de la seua Gira 'Impossible'.