Handbol Benidorm, tot a punt en la seua cinquena temporada en lliga Asobal

200 jóvenes de Benidorm y su comarca compiten en las categorías inferiores del club
0
0
Handbol Benidorm, tot a punt en la seua cinquena temporada en lliga Asobal
Handbol Benidorm, tot a punt en la seua cinquena temporada en lliga Asobal

El Club Handbol Benidorm ha presentat este matí el primer equip que competirà en la lliga Asobal per cinqué any consecutiu. L'acte s'ha celebrat en l'Hotel Calypso pertanyent a la cadena Servigrup, un dels patrocinadors de l'entitat i ha comptat amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez; del regidor d'Esports, Arturo Cabrillo; així com d'altres companys de la corporació i de l'equip tècnic i directiu del club que presidix Javier Abinzano.

En la seua intervenció, Toni Pérez ha destacat que l'Handbol Benidorm és l'equip d'elit de la lliga Asobal que "passeja els colors de Benidorm per Espanya i per tot el món". Pérez ha recordat als jugadors que l'entitat representa "la il·lusió de més de 200 xics i xiques", de Benidorm i la seua comarca, que componen la base del club i que competixen en categories inferiors. Jóvens que veuen en ells un model "de vida sana i dels valors que són importants per a la societat".

L'alcalde ha fet referència al "miracle social i esportiu" de l'Handbol Benidorm i als reptes que es presenten amb la nova temporada, com "aconseguir la divisió d'honor" en categoria femenina, o jugar a Europa l'any pròxim. Toni Pérez també ha demanat als jugadors que gaudisquen de tots els seus partits "perquè si gaudiu en la pista, fareu gaudir Benidorm", una ciutat "que està enganxada a l'handbol".

Per la seua banda, Arturo Cabrillo, ha arengat el club per a "que esta campanya siga molt millor que l'anterior", ha reconegut la seua "il·lusió" per acompanyar a l'equip durant tota la temporada i ha animat a l'entitat a "portar el nom de Benidorm allà on els toque jugar".

La Lliga Asobal 2018-2019 començarà per a l'Handbol Benidorm el dissabte 8 de setembre, a les 20.00 hores en la localitat cordovesa de Puente Genil, contra l'equip del mateix nom, concretament en el Pavelló Municipal Alcalde Miguel Sales.