La Fira Outlet d'AICO torna un any més amb descomptes a partir del 50%

Amb la venda de la mercaderia emmagatzemada a preu reduït, els comerços afronten la nova temporada
0
0
La Fira Outlet d'AICO torna un any més amb descomptes a partir del 50%
La Fira Outlet d'AICO torna un any més amb descomptes a partir del 50%

L'Associació Independent de Comerciants (AICO), i la Regidoria de Comerç, organitzen la huitena edició de la Fira Outlet de Benidorm que obrirà les seues portes divendres que ve, 25 d'octubre. Així ho han anunciat este matí en roda de premsa el regidor de l'àrea, Lorenzo Martínez, i el president de l'associació, Raúl Parra.

Amb la Fira Outlet es pretén "facilitar als comerciants la venda dels excedents i restes de temporades", ha assenyalat Martínez, qui ha recordat que l'Ajuntament posa a la disposició de l'associació i de l'esdeveniment "tot el suport" a través de les regidories de Comerç, Servicis Generals, Neteja Viària, o Seguretat Ciutadana.

Lorenzo Martínez ha assenyalat que els comerços interessats a participar en la Fira Outlet poden fer-ho. Per a això, l'Ajuntament ha disposat un apartat en la web municipal amb les bases i el formulari de participació en https://benidorm.org/es/feria-outlet-benidorm. El regidor de Comerç també ha animat a "tots els ciutadans de Benidorm, la seua comarca i tot aquell que ens visite" durant el cap de setmana a gaudir d'unes "ofertes úniques" i a un "preu immillorable".

Per part seua, Raúl Parra ha avançat que serà "una fira molt important" a causa de l'existència "de moltes restes de producte". Parra ha recordat que els excedents de temporada es posen a la venda "amb un descompte mínim del 50%". "Tenim expositors molt potents —ha subratllat— amb comerços molt importants d'ací, de Benidorm". En la Fira Outlet es podrà trobar moda, confecció, marroquineria, esport, calçat, electrodomèstics, mobles de descans, llar i complements diversos.

A més de l'oferta comercial, la Fira Outlet ha programat activitats gratuïtes dedicades als més xicotets, a partir dels quatre anys, com a tallers de macramé, jocs populars, màgia, globoflèxia, mandales, polseres, confecció d'un mural, atrapa somnis o papiroflèxia, entre altres. També hi haurà una barra a preus populars.

La fira s'inaugurarà el divendres 25 a les 10.30 hores i romandrà oberta fins a les 22.00. El dissabte es repetirà el mateix horari. El diumenge, obrirà igualment a les 10.30 però tancarà a les 21.00 hores de la nit.