Festa i Cultura s'unixen per a promocionar en Instagram les Festes Majors Patronals

Cada 'instagramer' podrà presentar fins a dos imatges amb les etiquetes #SomFMP2019 i #BenidormÉsCultura
0
0
Festa i Cultura s'unixen per a promocionar en Instagram les Festes Majors Patronals
Festa i Cultura s'unixen per a promocionar en Instagram les Festes Majors Patronals

Les millors fotografies es reuniran en una exposició al març, coincidint amb el dia de la patrona.

Les regidories de Festes i Cultura al costat de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge' llancen el primer Concurs de Fotografia #SomFMP2019 en el qual pot participar qualsevol 'instagramer' que ho desitge, residisca o no a Benidorm, amb imatges que recullen moments destacables de Benidorm i les festes que es viuen als seus carrers.

Els edils de Festes i Cultura, Jesús Carrobles i Jaime Jesús Pérez, al costat del president de la Comissió de Festes Majors Patronals, Roberto Carretero, i la delegada de l'Associació de Penyes, Nerea Martínez, han presentat hui la iniciativa que pretén reunir imatges per a una exposició que s'inaugurarà coincidint amb la festivitat de la patrona de la ciutat, la Mare de Déu del Sofratge, el 16 de març.

"Una cosa innovadora que no s'havia fet encara i que, estic segur, serà tot un èxit" ha augurat Jesús Carrobles perquè plasmarà "tot el que durant estos cinc dies es viu i se sent als nostres carrers, a la nostra ciutat" des de "la visió que tenen majorals, penyistes, veïns i visitants" a través de les càmeres dels seus telèfons mòbils.

Per part seua, Jaime Jesús Pérez ha indicat que el concurs començarà el divendres, 8 de novembre, a partir de les 17.00 hores i finalitzarà després dels focs artificials del dimecres 13. Durant aqueix temps, qualsevol usuari de la xarxa social Instagram podrà participar. Per a això, "el primer –ha subratllat l'edil– hauran de seguir el perfil oficial de l'Ajuntament de Benidorm [@ayuntamientodebenidorm] i després etiquetar les seues fotografies amb #SomFMP2019 i #BenidormÉsCultura".

Després de les festes, un jurat compost per tècnics de les regidories i professionals de la imatge, determinarà quin és el millor treball. "El premi –ha aclarit Pérez– serà una tauleta valorada en 400 euros".

Roberto Carretero ha animat a penyistes veïns "i tota la Comissió a participar" perquè és una iniciativa que ens permetrà "obtindre imatges d'eixos dies tan importants perquè puguem reviure'ls quan vulguem". Finalment, Nerea Martínez ha assenyalat que des de l'Associació de Penyes "estem amb els últims detalls de les festes" i ha animat "a tot el poble de Benidorm a viure la festa perquè ens el passem genial entre tots".

Les bases del concurs estan disponibles des de la pàgina web de l'Ajuntament de Benidorm en https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/cultura/apoyo-a-activid...