Esports inclou el patinatge en la nova pista de patinatge dins dels cursos d'este estiu

El termini d'inscripció s'obri el dia 4 de juny per als empadronats i l'11 per als qui no ho estiguen
0
0
Esports inclou el patinatge en la nova pista de patinatge dins dels cursos d'este estiu
Esports inclou el patinatge en la nova pista de patinatge dins dels cursos d'este estiu

El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha presentat este matí en roda de premsa el programa de Cursos Esportius Estiu 2018, acompanyat per Alfonso Alonso, cap de tècnics esportius, anunciant una gran diversitat i oferta "d'activitats a l'aire lliure" perquè els majors i "evidentment, els més xicotets puguen gaudir de l'esport" i, "del nostre recurs natural més preuat: el mar" així com de l'àmplia proposta esportiva municipal de Benidorm.

L'edil ha anunciat que el termini d'inscripcions s'obrirà als empadronats "a partir del 4 de juny en la seua Regidoria, en les extensions administratives, en la pàgina web municipal i en el Palau d'Esports". Els no empadronats podran emplenar la sol·licitud a partir del dia 11 de juny. Arturo Cabrillo ha animat els joves i als més majors "que tinguen clar, ja que dedicaran part d'este estiu a realitzar alguns dels esports" a inscriure's. Ha assenyalat que hi ha disciplines de setmana i quinzenals. També, ha insistit, en el fet que "es mantenen els cursos d'anys anteriors, adaptats a totes les famílies perquè puguen gaudir tots de l'esport".

La proposta de cursos esportius que s'engegarà el pròxim 25 de juny contempla en mar les modalitats de Caiac, Vetla i Pesca en Embarcació. En la platja es podrà practicar Futbol i Volei Platja. L'activitat en les pistes poliesportives serà per a la Gimnàstica Rítmica, Pilota Valenciana, Tenis i l'Escola Poliesportiva.

La piscina municipal albergarà com és tradicional els cursos de Natació. Natació correctiva esportiva. Natació per a persones amb diversitat funcional. 'Aguagym'. Natació de 4 a 6 anys. Natació de 7 a 13 anys. Natació a partir dels 14 anys.

Finalment com a novetat enguany arrancarà l'activitat de patinatge en la nova pista de patinatge situada al costat del Palau d'Esports.

Inscripcions

Per a la inscripció és necessària la presentació de document d'identitat (DNI), targeta de residència o passaport en cas de ser major d'edat. Si s'és menor, la documentació dels pares o tutors. Les persones interessades poden recaptar més informació en el portal del ciutadà (www.benidorm.org) o donant-se d'alta en actividadesweb.benidorm.org.

A més enguany els abonats generals dels servicis de piscina i gimnàs del Palau d'Esports que s'inscriguen en alguna activitat se'ls aplicarà un 20% de descompte, segons l'ordenança municipal.