Els col·legis públics i concertat de Benidorm reben 388 sol·licituds de plaça per a Infantil de tres anys

L'1 de juliol es publiquen les llistes provisionals
0
0
Els col·legis públics i concertat de Benidorm reben 388 sol·licituds de plaça per a Infantil de tres anys
Els col·legis públics i concertat de Benidorm reben 388 sol·licituds de plaça per a Infantil de tres anys

Les aules de pàrvuls de dos anys de Conselleria registren 51 peticions, i sumen 21 vacants

Els dotze col·legis públics i el centre concertat de Benidorm han rebut 388 sol·licituds de plaça per a Educació Infantil de tres anys per al curs 2020/2021 durant el període d'admissió, segons les dades traslladades hui per la regidora d'Educació, Maite Moreno. L'edil ha recordat que estes sol·licituds se sumen a l'alumnat que ja tenia plaça reservada a les aules de pàrvuls de tres anys, bé perquè "este curs ja estaven escolaritzats en les unitats de P2 que oferix Conselleria en quatre col·legis" o bé per "presentar necessitats educatives especials".

L'1 de juliol es publicaran les llistes provisionals d'admesos, una vegada es complete el procés de baremació en els centres "en els quals les sol·licituds rebudes han superat el número de les places disponibles". Concretament, hauran de recórrer a la baremació els CEIP La Cala, Vasco Núñez de Balboa, Puig Campana, Els Tolls i Aitana –que este curs té una ràtio de 20 alumnes-; i el centre concertat Nuestra Señora de los Dolores.

Després de la publicació de les llistes provisionals, les famílies disposaran fins al 3 de juliol per a presentar telemàticament en la web de Conselleria les oportunes reclamacions. El dia 10 de juliol es publicaran les llistes definitives, i les famílies disposaran d'un mes per a presentar noves reclamacions. Finalment, del 13 al 29 de juliol haurà de formalitzar-se la matrícula. Si passat este termini no s'ha formalitzat la matrícula, es perdrà la plaça.

L'edil d'Educació ha indicat que "d'entrada per al pròxim curs escolar Benidorm compta, amb 4 unitats menys d'Infantil de tres anys, ja que la Conselleria ha decidit suprimir una aula d'esta etapa en els col·legis La Cala, Puig Campana, Vasco Núñez de Balboa i Mestre Gaspar López, que passen de dos unitats a una". No obstant això, "estem a l'espera de saber si Conselleria atén la petició feta per la Inspecció escolar perquè s'habiliten de nou estes aules en els CEIP Vasco Núñez de Balboa i Puig Campana".

Moreno també ha informat del resultat del procés d'admissió en les quatre aules de pàrvuls de dos anys implantades per Conselleria en els col·legis Puig Campana, Vasco Núñez, Aitana i Mestre Gaspar López, en les quals hi ha 72 llocs escolars. Després del procés de sol·licitud, s'han rebut 51 peticions, per la qual cosa en estos moments hi ha 21 vacants. Els terminis de reclamacions són els mateixos que per a Educació Infantil de tres anys.

La titular d'Educació ha recordat que estes aules de P2 gestionades per Conselleria se sumen a les places oferides en les tres escoles infantils municipals de Benidorm i el Servei d'Atenció a la Primera Infància (SAPI), en les quals s'han admés 234 sol·licituds.