Els actes en honor a Sant Jaume Apòstol centren l'interés un dia més de les Festes Majors Patronals de Benidorm

La mascletà a càrrec de RICASA, la processó del patró de la ciutat i el concert solidari dels 40 Benidorm amb Tony Aguilar, principals actes del dilluns
0
0
Els actes en honor a Sant Jaume Apòstol centren l'interés un dia més de les Festes Majors Patronals de Benidorm
Els actes en honor a Sant Jaume Apòstol centren l'interés un dia més de les Festes Majors Patronals de Benidorm

Benidorm viu el seu tercer dia festiu amb actes centrats en el dia de hui al patró Sant Jaume. La segona mascletà a càrrec de la prestigiosa pirotècnia RICASA va tornar a concentrar a centenars de penyistes, veïns i turistes que es van congregar en l'avinguda Jaume I per a gaudir d'una intensa mascletá que va anar "in crescendo" fins al final.

Les reines de les festes, Marina Carrillo i Paula Mayor van ser de nou les encarregades de disparar els més de setanta quilos de pólvora. Igual que ahir la mascletá va estar presidida per l'alcalde de Benidorm Toni Pérez, el regidor de Festes, Jesús Carrobles, el president de la Comissió de Festes, Roberto Carretero i el president de l'Associació de Penyes, Coly Pérez, que al costat de les reines, dames i membres de la corporació municipal van gaudir del tradicional espectacle pirotècnic.

Prèviament es va celebrar la solemne missa a l'Església de Sant Jaume i Santa Anna, en honor a Sant Jaume Apòstol, patró de Benidorm, oficiada pel sacerdot En José Abellán Martínez, cantada per la Polifònica de Polop Antonio Berenguer i dirigida pel seu director Rafael Doménech Donate, amb l'assistència de reines, dames, banderer, pregoner, majorals d'honor, autoritats, comissió de Festes Majors Patronals i veïns de Benidorm.

Els actes en honor a Sant Jaume Apòstol han continuat esta vesprada a les 19 hores amb una solemne processó seguida per desenes de milers de persones congregades en els cèntrics carrers del barri antic, la qual va estar presidida per l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat per la corporació municipal. Després de la processó, es va produir l'encesa de la tradicional Estampeta de Sant Jaume davant l'atenta mirada de reines i dames.

El fermall lúdic de la jornada va ser a càrrec dels 40 Benidorm, que va oferir un concert solidari, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya presentat per Tony Aguilar amb l'actuació de multitud d'artistes com Dani Fernández, Alba Reche, Ana Mena, Pol Granch, Unique, Lemot, Maybe, Safree, Chico Malo, Samuel, Miki i Nil Moliner.

La Colla de 'Dimonis Polopins' va estar a càrrec del tradicional Correfoc que es va desenvolupar pels cèntrics carrers de la ciutat, posant així el punt final als actes programats en el dia de hui.