Eliana Krist Sotelo i Rodrigo Sebastiá premiats en la VII Gala de l'Esport

El periodista Vicente Fuster va rebre un esment especial per la seua trajectòria al capdavant del periodisme esportiu durant 40 any
0
0
Eliana Krist Sotelo i Rodrigo Sebastiá premiats en la VII Gala de l'Esport
Eliana Krist Sotelo i Rodrigo Sebastiá premiats en la VII Gala de l'Esport

La triatleta del Club Esportiu Aguaviva Benidorm, Eliana Krist Sotelo Reynoso i el pilotari Rodrigo Sebastiá Alonso 'Pere Roc II', van ser els guardonats durant la setena Gala de l'Esport de Benidorm com els millors esportistes individuals de la temporada 2017-2018, en la qual també van ser nominats Jonathan Moreno Bueno (Taekwondo ITF), Javier García Cumplido (Gimnàstica Rítmica), Simón Cardona O'Dwywe (Vela) i Emma Izquierdo Vals (Kick Boxing).

L'acte celebrat un any més en el Palau d'Esports, va comptar amb una massiva afluència de públic entre esportistes, clubs, familiars i amics dels premiats, reconeixent també la trajectòria de nombrosos esportistes de la localitat en les diferents categories base i disciplines esportives.

L'acte va ser inaugurat pel regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, amb la presència de l'alcalde de la ciutat Toni Pérez, el senador Agustín Almodóbar i una nodrida representació de membres de la corporació municipal.

Els reconeixements als esportistes de l'esport base van ser els següents. En categoria benjamí Eduardo Martín Fernández (Club Kick Boxing Benidorm), Ksenia Makeeva (Gimnàstica Rítmica). En categoria aleví Miquel Cano Cano (Natació) i Anastasia Bolshakova (Gimnàstica Rítmica). En categoria infantil Carlos Rogel Moreno (Natació), Miguel Bou Bernabeu (Natació Aigües Obertes), Alex Ortiz Soler (Voleibol) i Lucia González Relinque (Club Gimnàstica Rítmica Benidorm).

En categoria Cadet els reconeixements van ser per a David Yarosh (Club Kick Boxing Benidorm), Martin Mora Castanys (Voleibol i Voleibol de platja), Julián López García (Voleibol i Voleibol de platja), Agustín Calabuig Serrón (Voleibol i Voleibol de platja), Juan Francisco González Segura (Voleibol de platja), Samuel Arredondo Prados (Taekwondo ITF), Francisco José López Asensio (Taekwondo ITF), Fernando Sanabria Santamaría (Taekwondo ITF), Mariano Cebrián Verdú (Vela) i María Climent Tonda (Natació).

En categoria Juvenil el reconeixement va ser per a José Luis Calvo Segura (Escola Municipal de Pilota), Miguel Marín López (Atletisme), Patricia Madaleno Alonso (Voleibol de platja), Henar Martínez González (Voleibol de platja), Paula Rodrigo Coleto (Natació Adaptada).

Els premiats en categoria Júnior van ser Lucía Serralta Ferrer (Club Naútico la Vila Joiosa) i Kira Dalua Mostafa (Club Gimnàstica Rítmica Benidorm), que este mes s'incorpora a la Selecció Espanyola Júnior Individual de Gimnàstica Rítmica.

Finalment en categoria Màster els guardonats van ser Diego Cortés Llorca (Club Natació Benidorm), Miguel Fuster Martínez (Ral·lis) i Emma Segòvia Leza Ski Naútico).

Quant a l'esport adaptat també es va premiar a l'equip de natació del Centre Doble Amor, compost per Lorenzo López Gómez, Nazario López Blanco, Roberto Serrano Gómez i Borja López Murillo, i també a José Barroso Major en Futbol Adaptat.

Com també és tradicional es va reconéixer el treball dels tècnics locals Javier Ortiz Fernández (Futbol), Rafael González Campos (Voleibol), Frank Alós Martínez (Voleibol de platja), Rafael Madaleno Montalvo (Voleibol de platja) i Raúl Gómez Cambronero (Bàsquet).

En l'apartat de clubs, van ser premiats pels seus assoliments esportius el Club Gimnàstica Rítmica de Benidorm, Club Naútico Benidorm, Club Bàsquet Benidorm, Escola Municipal de Pilota, Club Pilota Benidorm, Club Voleibol Platges Benidorm, CF Atlètic Ciutat Benidorm, SFFCV Benidorm Futbol Base, Club Voleibol de platja Ponent Benidorm, Club Handbol Benidorm, C.F Calvari Benidorm, CF Foietes, Centre Doble Amor, Padel Palau Benidorm, CD Aguaviva i l'UCB Elit Bikes Team.

La gala també va tindre un moment emotiu amb el lliurament d'esments especials per diferents motius. Pel seu 40 aniversari i col·laboració amb l'esport al Grup Scout Horitzontes, per la seua promoció i suport a l'esport solidari al Grup Brotons Eventos, per la seua labor social i solidària a Manuel Rufete Durán, Óscar David Bellón, Juan Francisco Lozano Gomáriz i José Carlos Rogelio Juan.

Coca-Cola European Partners va ser premiada com a entitat empresarial més destacada pel seu suport i foment a l'esport, com a empresa local més destacada en el seu suport a l'esport de Benidorm, el premi va ser per a Servigroup i Visit Benidorm va ser guardonada per la seua labor de promoció de Benidorm com a destinació esportiva. També van ser reconegudes les següents federacions esportives per la seua confiança en l'organització d'esdeveniments: Real Federació Espanyola de Karate, Federació Autonòmica de Karate, Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i Federació Espanyola de Ball Esportiu.

Finalment i com a factor sorpresa als premiats, van ser reconeguts Jorge García Cano per la seua labor i promoció del Futbol Platja, Rubén Ballester Zamora per la seua trajectòria esportiva en el Club Bàsquet Benidorm i el periodista esportiu Vicente Fuster Fuster, per la seua trajectòria professional durant més de 40 anys al capdavant de la difusió de l'esport a la ciutat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, va tancar amb brillantor la VII Gala de l'Esport felicitant els premiats pel seu reconeixement i esforç realitzat durant tota la temporada, i molt especialment va lloar el treball als premiats per la seua dedicació i ensenyament en l'esport durant tota la seua vida. També va voler realçar les instal·lacions esportives marcant-se com a reptes "l'esport d'integració, on tothom es puguen fixar a la nostra ciutat per a vindre a practicar esport, sobretot aquelles persones que pitjor ho tenen, que tenen una diversitat funcional o una complexitat en el seu dia a dia i també en la igualtat, ja que el talent no té gènere i l'esport tampoc".