El Vòlei Platja Ponent tanca la temporada amb 5 medalles d'or, 9 de plata i 13 de bronze

490 alumnes de 10 nacionalitats diferents han participat en l'escola d'estiu del club
0
0
El Vòlei Platja Ponent tanca la temporada amb 5 medalles d'or, 9 de plata i 13 de bronze
El Vòlei Platja Ponent tanca la temporada amb 5 medalles d'or, 9 de plata i 13 de bronze

El Club Vòlei Platja Benidorm ha presentat este matí el balanç de la temporada recentment finalitzada. El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha exhibit l'informe al costat del president de l'entitat, Raúl Mesa; el tècnic; Rafa Madaleno; i dos de les seues estrelles: Patricia Madaleno, subcampiona d'Espanya Sub 19 (parella esportiva de la hui absent Henar Martínez), i Julián López, tercer lloc en el Campionat d'Espanya Cadet.

En total, enguany el Club Vòlei Platja Benidorm ha obtingut 5 medalles d'or, 9 de plata i 13 de bronze "entre campionats autonòmics i nacionals", ha subratllat Raúl Mesa qui ha afegit que estos èxits "serien impossibles" sense el suport de l'Ajuntament i patrocinadors.

Arturo Cabrillo ha recordat que estem davant un club esportiu local "sense ànim de lucre", les pretensions del qual són "donar a conéixer l'esport del vòlei platja des de la base en un marc incomparable com són les platges de la nostra ciutat". Seguint amb el balanç, l'edil ha anunciat que un total de 490 alumnes de 10 nacionalitats diferents han participat en l'escola d'estiu organitzada pel club i que "el treball ben fet per entrenadors i monitors ha sigut correspost amb la classificació de set dels seus equips en diferents campionats d'Espanya".

Un esport de tradició

Raúl Mesa ha assenyalat que el vòlei platja "és un esport amb una tradició de molts anys a Benidorm" i que té el futur garantit gràcies al suport d'esportistes, familiars i institucions públiques i privades. Mesa ha qualificat de fita la posada en funcionament per l'Ajuntament a principis d'estiu d'una zona poliesportiva amb sis pistes de vòlei platja en Ponent. "Benidorm —ha dit— pot proporcionar un gran servici a xiquets i adults, però també als esportistes professionals", i molt més encara després del creixement experimentat per esta modalitat esportiva en els últims anys perquè atrau "turisme de qualitat a les nostres platges".