EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

06:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El projecte EDUSI rep el suport d'associacions culturals, esportives, educatives i juvenils

25 octubre 2017
El proyecto EDUSI recibe el apoyo de asociaciones culturales, deportivas, educativas y juveniles

Des d'un estand s'ha informat hui als veïns en el mercat de Foietes

El calendari de reunions promogut per la Plataforma Cívica de Suport al Projecte EDUSI (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat), continua amb la campanya 'Edusiónate' a Benidorm. En la vesprada d'ahir més d'un centenar de representants d'associacions culturals, esportives, juvenils i del món educatiu es donaven cita en l'edifici municipal del Torrejó on tècnics de l'empresa que elabora el projecte, Guia Consultors, van exposar les seues línies mestres i van sol·licitar la participació activa de la ciutadania. En la reunió també han participat l'alcalde, Toni Pérez, la regidora de Participació Ciutadana, María Jesús Pinto i altres companys de corporació.

D'altra banda, este matí els integrants de la plataforma han instal·lat una carpa informativa al costat del Centre Social 'Llorca Linares', amb la col·laboració de les associacions de veïns del barri i del Consell Veïnal. Durant tres hores s'han arreplegat enquestes d'opinió amb les idees i inquietuds de les persones interessades. Sobre este tema, María Jesús Pinto ha dit que tot este material serà "tractat" per personal tècnic de la seua Regidoria i de l'empresa consultora per a "tractar d'incorporar-ho al projecte EDUSI".

Benidorm aspira a rebre al voltant de 10 milions d'euros provinents dels fons europeus amb els quals es pretén millorar la vida de residents i visitants. La campanya 'Edusiónate' està oberta a tots els col·lectius de la ciutat i les reunions amb associacions locals i la instal·lació de taules informatives continuaran en els pròxims dies a la ciutat.